Clique

Her på siden kan du få arbejdstøj i høj kvalitet og flotte designs fra NewWave. NewWave er en grossist, der giver dig mulighed for at forme dit arbejdstøj efter arbejdspladsens profil, så I kan profilere jer i branchen over for mulige kunder. Dette er en klar fordel for mange arbejdspladser, da dine kolleger og du derved kan gøre jer synlige ved hjælp af jeres tøj. Vi hos Ekco ved, hvor vigtigt dette kan være, og derfor tilbyder vi kvalitetsrigt arbejdstøj fra bl.a. NewWave.

Gå på opdagelse i vores sortiment af arbejdstøj fra NewWave nedenfor og se, om der ikke er det arbejdstøj, du er på udkig efter. Vi er stolt forhandler af professionelt tøj og professionelle sko til professionelt arbejde, så køb det, du mangler hos os i dag.

pr. side

7 varer

Faldende orden
 1. Birkenstock Professional
  Arizona prof sandal - black
  Fra 1.000,00 kr. Inkl. moms 800,00 kr.
  På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
 2. Birkenstock Professional
  QO 400 - black
  Fra 1.250,00 kr. Inkl. moms 1.000,00 kr.
  På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning

7 varer

FIND NEWWAVE-ARBEJDSTØJ SOM SKJORTER OG CAPS HER 

Hos os kan du finde flotte skjorter og kasketter fra NewWave. Skjorterne er de sorte skjorter fra mærket Clique i 100 % bomuld. Skjorterne har en kort armlængde og en moderne pasform, hvilket gør dem særligt gode i arbejdsmiljøer, der kræver en let arbejdsbeklædning pga. fx varme temperaturer. Skjorterne fås i op til str. 4XL, og derfor har de fleste mulighed for at få en skjorte fra Clique.

Måske du skal have en klassisk, sort cap med i købet af dit arbejdstøj? Dette kan du få her på siden. Kasketten er unisex og kan derfor bruges af både mænd og kvinder. Kaskettens klassiske look og justerbare stop med messingspænde gør, at ingen bliver udelukket, når det kommer til caps på arbejdspladsen. Denne model er vores mest solgte – så mon ikke du også vil blive glad for den?  

ØVRIGT ARBEJDSTØJ FRA MÆRKER SOM MASCOT, PORTWEST OG CRAFT 

Vi hos Ekco har en masse øvrigt arbejdstøj udover arbejdstøjet fra NewWave. Alle mærkerne er anerkendte, hvilket vil sige, at du får slidstærkt og kvalitetsrigt arbejdstøj, uanset hvilket mærke du køber hos Ekco. Vi ønsker at sikre os, at dit helbred og velbefindende også er godt beskyttet i din arbejdsgang – og dette giver vi de bedste betingelser for med vores professionelle arbejdstøj.

Mærkerne, der producerer funktionelt arbejdstøj, og som findes her på siden, dækker over mærker som Cutter & Buck, Snickers Workwear, Mascot, Ocean Textiles m.fl. Arbejdstøjet spænder bredt og har særlige områder, hvor det egner sig bedst. Vi forhandler fx regnjakker, tøj i industrikvalitet og med reflekser, bælter, hængelommer og meget mere.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL EKCO? 

Er du i tvivl om, hvad du skal investere i af arbejdstøj, eller hvad du har mest brug for? Fortvivl ej – vi hos Ekco kan hjælpe dig videre. Vi har stor erfaring med professionelt tøj, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 46 75 76 22 eller ved at skrive til os via mail [email protected] eller vores kontaktformular. Besøg os desuden i vores butik i Roskilde, hvor vi står klar til at hjælpe dig – her har du mulighed for at prøve arbejdstøjet på inden køb.