Mascot arbejdstøj

Arbejder du inden for byggeri og håndværk eller lager og logistik, har du helt sikkert brug for arbejdstøj i god kvalitet, der kan beskytte dig og give dig bevægelsesfrihed. Dette kan du få hos Ekco, som bl.a. forhandler et stort udvalg af professionelt arbejdstøj fra mærket Mascot. Med arbejdstøj fra Mascot er du sikret tøj, der ikke er til at slide op – og som kan holde dig tør og varm gennem al slags vejr og alle slags opgaver.

Mascot producerer arbejdstøj i høj kvalitet til mænd og kvinder, som er særdeles slidstærkt og samtidig behageligt at have på. Du kan finde en stor variation af beklædning fra Mascot her på siden lige fra arbejdsbukser til bluser og diverse jakker. Vi har alt, du har brug for af arbejdstøj – og du kan være sikker på at investere i funktionalitet og komfort, når du køber tøj fra Mascot!

Mascot arbejdstøj
pr. side

19 varer

Faldende orden

19 varer

FIND MASCOT ARBEJDSTØJ SOM JAKKER OG BUKSER HER

Jakken er en af de vigtigste beklædningsgenstande, når man arbejder i brancher og miljøer, hvor meget af arbejdet foregår udenfor i det danske klima. Derfor har vi hos Ekco et stort udvalg af jakker til mænd, så du kan holde varmen, mens opgaverne bliver klaret. Vi har bl.a. vinterjakker og termojakker i forskellige farver og designs, som holder kulden ude. Nogle af vores jakker er af industrikvalitet med reflekser, så folk kan se dig, hvis du f.eks. arbejder ved veje. Se også vores jakker i fleece, som er vandafvisende, vindtætte og åndbare.

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af arbejdsbukser, som er en nødvendighed, når man arbejder i industrien. Alle vores bukser har flere lommer, som gør det muligt at have sine redskaber med sig hele dagen. Vi har både lange bukser, knickers og shorts, så der er nogle til enhver smag og sæson. Du kan også få overalls, hvis du bedre kan lide det, samt hængelommer, hvis du mangler plads til opbevaring. Til kvinderne har vi både T-shirts og poloshirts i Oeko-Tex® Standard 100, så du er sikker på at få bluser af højeste kvalitet, når du køber hos Ekco.

STORT UDVALG AF ARBEJDSTØJ HOS EKCO 

Foruden arbejdstøj fra Mascot har vi hos Ekco et stort udvalg af andre mærker, som producerer arbejdstøj af høj kvalitet. Gå på opdagelse i vores øvrige mærker som Snickers og Portwest og se, om der er noget, du kunne tænke dig. Uanset hvilket mærke af arbejdstøj, du investerer i her hos Ekco, kan du være sikker på at få arbejdstøj, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det arbejdstøj, der passer til dit erhverv. Du kan kontakte os på tlf. +45 46 75 76 22 eller via vores mail [email protected]. Du har også mulighed for at besøge os i vores butik i Roskilde, hvis du vil prøve noget af vores arbejdstøj på. Vi bestræber os altid på at finde lige det arbejdstøj, der passer til dig.