Snickers

Hos Ekco kan du få arbejdstøj fra det anerkendte brand, Snickers Workwear, som udvikler teknisk og innovativt arbejdstøj i høj og slidstærk kvalitet, så du kan være sikker, når du går på arbejde. Arbejdstøjet fra Snickers Workwear har en god funktionalitet, hvilket giver dig den optimale bevægefrihed på arbejdspladsen, så du kan yde dit bedste hver gang uden at blive begrænset af dit tøj. 

Snickers Workwear har udviklet arbejdstøjet, så det både har en enestående sikkerhed, og samtidig er det den stilbevidste løsning til dig, der ikke vil gå på kompromis med æstetikken, når du går på arbejde. Hvis du synes, at arbejdstøjet fra Snickers Workwear lyder interessant, så tag et kig i vores gode udvalg nedenfor og find dine favoritter.

pr. side

11 varer

Faldende orden

11 varer

FÅ ARBEJDSTØJ FRA SNICKERS WORKWEAR MED FIRMALOGO 

Her på siden har vi både arbejdsjakker og arbejdsbukser, så du kan vælge, hvilken arbejdsbeklædning du vil have. Du kan også kombinere arbejdsjakkerne og -bukserne, så du dermed får et komplet sæt. Det ene sæt har Snickers Workwear kaldt for ”AllroundWork”, da både jakken og bukserne kan bruges, hvis du arbejder inden for f.eks. byggeri og håndværk, eller hvis du nyder gør-det-selv-projekter hjemme i haven. Arbejdsjakken og -bukserne er gode, hvis du arbejder i meget kolde eller varme omgivelser, da de har en 37.5® teknologi, der sikrer varme, når det er koldt og omvendt, hvilket kaldes klimakontrol. Jakken kan tilmed bruges til firmaprofilering, hvis du ønsker det.

Du kan selvfølgelig også få en arbejdsjakke og arbejdsbukser her på siden i den karakteristiske gule farve med reflekser, så du altid er synlig i dit arbejdsmiljø. Jakken og bukserne sikrer dig den rette temperatur samt komfort i al slags vejr og under alle arbejdsforhold. Denne jakke er også velegnet til firmaprofilering – så gå endelig ikke glip af det uovertrufne arbejdstøj fra Snickers Workwear, der samtidig kan profilere dit firma.

EKCO HAR DIT ARBEJDSTØJ 

Hvis du vil undersøge det øvrige arbejdstøj på markedet, skal du ikke lede længe her hos Ekco. Vi har nemlig et stort sortiment af arbejdstøj, så du er helt dækket ind, når dine medarbejdere og du skal beskyttes under udfordrende arbejdsforhold. Fælles for alt vores arbejdstøj er, at høj kvalitet og god sikkerhed er nøgleordene hele vejen igennem. Se bare vores arbejdstøj fra Mascot, Portwest og Craft, som alle er blandt de førende brands på markedet. 

Giv os et kald på tlf. +45 46 75 76 22 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores udvalg af Snickers Workwear. Du har også mulighed for at besøge os i vores butik i Roskilde, hvor vi står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Her kan du også prøve arbejdstøjet på og se, hvad der passer bedst til dine behov. Vi ser frem til at høre fra dig.