Arbejdstøj

Hos Ekco finder du et stort udvalg af kvalitetsrigt arbejdstøj, som er en nødvendighed at investere i, hvis du arbejder inden for byggeri og håndværk eller lager og logistik. Vi tilbyder bl.a. professionelt arbejdstøj fra de anerkendte mærker Portwest, Mascot og Craft, så du er sikker på at få det bedste hos os. Gå ikke på kompromis med dit arbejdstøj, da det er vigtigt for din sikkerhed og dit helbred. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af arbejdstøj nedenfor og find netop det tøj, der passer til medarbejderne i din virksomhed. Vores arbejdstøj er slidstærkt og i høj kvalitet kombineret med komfort og funktionalitet, hvilket giver det bedste udgangspunkt for dig.

pr. side

Varer 1-36 af 42

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 42

FIND ARBEJDSTØJ FRA F. ENGEL, SNICKERS, PORTWEST, MASCOT M.FL. HER 

Kvalitet og funktionalitet er nøgleordene i vores udvalg af arbejdstøj. Vi forhandler derfor udelukkende arbejdstøj fra kvalitetsrige mærker med henblik på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder – og så endda til nogle af markedets mest attraktive priser. Disse mærker inkluderer også Snickers, Ocean Textiles, PROF-TØJ, NewWave samt Cutter & Buck. Vi tilbyder alt fra diverse jakker og trøjer til bukser og bælter, så du kan blive dækket helt ind, når du køber arbejdstøj hos Ekco. 

Foruden at der findes arbejdstøj til en række forskellige brancher her på siden, kommer arbejdstøjet hos os også i mange forskellige farver, pasformer og materialer. Med vores brede udvalg har du altså mulighed for at finde arbejdstøj, der matcher dine specifikke behov, hvad angår komforten, så både du og dine medarbejdere altid kan føle jer godt tilpas.

EKCO HAR ARBEJDSTØJ I HØJ KVALITET 

Er det ikke arbejdstøj til arbejdet, du er på udkig efter, men derimod sko til arbejdspladsen? Så tag et kig på vores udvalg af sikkerhedssko, skridhæmmende sko og funktionærsko og find den sko, der passer til dine behov og dit erhverv. Du kan helt sikkert finde den helt rigtige sko for dig hos os. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af arbejdstøj eller til vores øvrige produktsortiment til erhverv? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 46 75 76 22 eller ved at sende os en mail på [email protected]. Vi bestræber os altid på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt. Du har desuden også mulighed for at besøge os i vores butik i Roskilde, hvor du kan prøve vores arbejdstøj på. Vi ser frem til at hjælpe dig.