SKOXPRESSEN – DEN LOKALT RULLENDE BUTIK PÅ SJÆLLAND

Er du på udkig efter erhvervsbeklædning, nye arbejdssko eller sikkerhedssko til medarbejderne i din virksomhed, men kniber det med tiden? Tøv ej - vi kommer til dig!

Vi kender det allesammen. Vi har en travl hverdag og vi skal gerne nå så meget som muligt, inden dagen er omme. Derfor ved vi hos EKCO også, at det ikke er bestillingen af arbejdssko eller den rette beklædning, der er allermest tid til at fifle rundt med. For at komme dig til undsætning har vi derfor startet den rullende butik: SKOXpressen.
 
Den rullende tøjbus kommer ud til din virksomhed, og her hjælper vi dig med at træffe hurtige og velovervejede beslutninger vedrørende den rette erhvervsbeklædning samt valget af de mest optimale arbejds- og sikkerhedssko. Vi har mange års erfaringer i at hjælpe forskellige brancher med at finde det rette fodtøj og beklædning for netop dem, og derfor kan vi give dig en professionel og fagkyndig vejledning. Vores mål med tøjbussen er, at du skal gå hjem med én bekymring mindre, når du har fri - derfor kommer vi med et smil og besøger dig og din virksomhed!

Ring, mail eller besøg os på:

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag 06.55–16.00
  • Tirsdag 06.55–16.00
  • Onsdag 06.55–16.00
  • Torsdag 06.55–16.00
  • Fredag 06.55–15.30
  • LØRDAG OG SØNDAG OG HELLIGDAGE LUKKET

Book en afprøvning

Det er muligt at booke en afprøvning, så giv os et kald på: +45 467 576 22

PRØV BILLIGT ARBEJDSTØJ PÅ DIN ARBEJDSPLADS - SPAR TID - SPAR MILJØET - SPAR ÆRGELSER VED FEJL VALG

 

Ønsker du, at vi kommer ud med vores rullende butik tøjbussen og skoXpressen, så dine medarbejdere kan se og afprøve forskellige produkter? Så kan du benytte dig af vores ”se, prøv og vælg” service. Desværre dækker vi endnu ikke alle områder i landet, men vi er aktive i det meste af Sjælland.

Kommer vi ikke ud til din by, skal du ikke fortvivle – i så fald kan du benytte dig af vores online shop og få varerne leveret, så dine medarbejdere har mulighed for at afprøve og eventuelt sende retur, hvis der er noget, som ikke passer. Du kan også med fordel besøge vores store forretning på Københavnsvej 106 i Roskilde, hvor du kan se, prøve og vælge imellem vores mange varer fra de største producenter.