Cutter & Buck

Cutter & Buck har siden 1990’erne skabt sport- og udendørstøj af yderst høj kvalitet til både mænd og kvinder. I dag dækker deres kollektioner og designs over menneskets livsstil og kan dermed bruges på den professionelle arbejdsplads, eller hvis du skal have komfortabelt tøj til fritid eller vandreturen. Hos Ekco finder du tøj fra dette skønne mærke til både mænd og kvinder i form af jakker, poloer og skjorter, der vil klæde de fleste og være brugbare i mange henseender. Deres tøj fås i et væld af størrelser, der varierer fra s-4xl.

pr. side

8 varer

Faldende orden

8 varer

FÅ JAKKER, SKJORTER OG POLOER FRA CUTTER & BUCK

Cutter & Bucks kollektioner er designet med øje for den aktive livsstil bestående af komfort og bevægefrihed kombineret med moderigtigt og stilrent design, som kan bruges i mange professionelle settings – og dette gælder uanset hvilke af deres beklædningsdele, du vælger at investere i. Det kan være alt fra deres flotte parka til mænd, som kan holde dig varm på kolde dage og samtidig være vandafvisende.

Søger du derimod mere tøj, som du kan tage på til møder og på job, så har vi både Cutter & Bucks klassiske poloer og skjorter, der kombinerer det traditionelle med stilfulde detaljer. Hver og en af deres beklædningsdele vil føles blød mod din hud. Fx hvis du vælger at købe en af deres tætsiddende poloer, så er den designet til at bevæge sig i takt med dig takket være deres sportslige snit, som effektivt vil lede sveden væk fra kroppen og videre til det næste lag. Poloen kan fås i farver som hvid, sort, navy og pink.

Er det derimod deres Oxford-skjorte, som har fanget dit blik med dens button down-krave og stilfulde detaljer, så forstår vi dig godt. Oxford-vævningen er udført i højkvalitets bomuld, og de anvendte stoffer er blevet vasket på særligt vis for at nå frem til dens superbløde finish. Med denne skjorte på og som en fast del af din garderobe vil du signalere friskhed og et ungdommeligt look.

EKCO – LEVERANDØR AF PROFESSIONELT ARBEJDSTØJ

Foruden Cutter & Buck forhandler vi også en lang række andre anerkendte producenter, når det kommer til professionelt arbejdstøj til en lang række af brancher som byggeri og håndværk, lager og logistik samt køkken og sundhedssektoren. Gå på opdagelse i vores store udvalg af arbejdstøj, hvor du kan finde tøj fra kvalitetsrige mærker som Portwest, Mascot og Craft.

Vi kan træffes på tlf. +45 46 75 76 22 eller via vores mail [email protected], hvis du er i tvivl om noget eller ønsker at blive vejledt i, hvilket arbejdstøj som er nødvendigt for dit erhverv. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det er at foretrække. Skal du et smut forbi Roskilde? Så er du mere end velkommen til at besøge os i vores butik. Her vil vores medarbejdere med glæde give dig fagkyndig rådgivning, så du ender med det rette.