https://issuu.com/portwestltd/docs/danish_online?e=31083266/62609256Vi er Roskilde og omegns største specialforhandler af blandt andet ID Identity T-time T-shirts og Mascot arbejdstøj. Derudover er vi også forhandler af alle store mærker af arbejds- og profiltøj, og vi siden 1986 har sat logo på tøjet med vores eget trykkeri.

Ud over arbejdstøj fra Mascot, Snickers, Blåklæder m.fl. så er vi også forhandler af blandt andet Sunwill blazere, businessbukser og jakkesæt, ligesom vi har de pæne skjorter til forretningsmødet, hvor vi kan sætte broderi på, fra blandt andet Seven Seas.

Desuden tilbyder vi kokketøj, tjenertøj, løbetøj til firmastafetten og meget andet – se og bliv inspireret i nedenstående kataloger, og er der noget som du finder interessant, så kom ind i vores 495 m2 store showroom og se, føl og prøv før du træffer dit valg, og har vi ikke varen hjemme, så skaffer vi den uden købspligt. Alternativt, så book vores rullende butik til at komme ud til jeres firmaadresse hvor I så vil kunne se, prøve og beslutte.

T-shirts, Poloshirts, Sweatshirts og lign.Arbejdstøj  Skjorter, Strik, jakker og lign.Kokketøj - Tjenertøj - Kliniktøj - Plejetøj Løbetøj - Sportstøj
ID Identity hovedkatalog T-time og Game  Mascot arbejdstøj hovedkatalog 2019 Lækre skjorter fra Seven Seas Kentaur kokke og tjener katalog 2019
 
 NYXX Sportstøj
 You Brands HovedkatalogBlåklæder 2019 katalog
 
 
 
 
 Clique Hovedkatalog S/S 2019Engel Workwear hovedkatalog
 
 Cutter & Buck Katalog S/S 2019  
  Snickers Workwear katalog 2019   
  Portwest hovedkatalog