Vi er Roskilde og omegns største specialforhandler af blandt andet ID Identity T-time T-shirts og Mascot arbejdstøj. Derudover er vi også forhandler af alle store mærker af arbejds- og profiltøj, og vi siden 1986 har sat logo på tøjet med vores eget trykkeri.

Ud over arbejdstøj fra Mascot, Snickers, Blåklæder m.fl. så er vi også forhandler af blandt andet Sunwill blazere, businessbukser og jakkesæt, ligesom vi har de pæne skjorter til forretningsmødet, hvor vi kan sætte broderi på, fra blandt andet Seven Seas.

Desuden tilbyder vi kokketøj, tjenertøj, løbetøj til firmastafetten og meget andet – se og bliv inspireret i nedenstående kataloger, og er der noget som du finder interessant, så kom ind i vores 495 m2 store showroom og se, føl og prøv før du træffer dit valg, og har vi ikke varen hjemme, så skaffer vi den uden købspligt. Alternativt, så book vores rullende butik til at komme ud til jeres firmaadresse hvor I så vil kunne se, prøve og beslutte.

T-shirts, Poloshirts, Sweatshirts og lign. Arbejdstøj   Skjorter, Strik, jakker og lign. Kokketøj - Tjenertøj - Kliniktøj - Plejetøj - Gaver  Løbetøj - Sportstøj
sustaniable

Mascot arbejdstøj hovedkatalog 2019 

Link til prisliste:

Lækre skjorter fra Seven Seas  Kentaur kokke og tjener katalog 2019
 
 Craft On stock SS 2020
 ID katalog 2020 Blaaklaeder katalog 2020
 
craft_business_ss_2020
 
 NYXX Sportstøj
 You Brands Hovedkatalog Engel prisliste-katalog 2020
 
 cutter-and-buck-SS-  
     ID jakker 2020  

 

 Løb 2022

   Portwest katalog 2020      
 

 Engel safety prisliste-katalog 2020

 

     
 

Mascot accelerate katalog 2020