Tryk af logotransfers

Logotransfers:

Siden 1986 har vi påført logotransfers på alle typer og former for beklædning. Med mere end 35.000 påvarmninger om året, har vi fået en del erfaring i at gøre det helt rigtigt. Du kan derfor blot overlade dit tryk af logo på tøj til os - så får du et resultat som du bliver tilfreds med, hver gang.

Vi sælger ikke mindre end 10 stk. logotransfer (tryk der varmes på), men du behøver ikke bruge dem alle sammen på éngang – dem som du ikke bruger opbevarer vi for dig i op til 2 år, og så kan du blot få dem på dine fremtidige køb, smart ikk´????

Ved 3 nemme steps så får du flot tøj med dit firmalogo, skoleturs motiv eller de navn – eller måske alle tre dele.

1.       Vælg din beklædning.

2.       Send dit logo, motiv og navn på [email protected]

3.       Modtag korrektur indenfor 48 timer, godkend og sæt dig tilbage og glæd dig til dit nye tøj kommer inden for 7-10 arbejdsdage.

De nedenstående priser på de forskellige typer transfer er inklusiv:

Opstart - med hjælp fra uddannede grafikkere, omformer vi dit logo eller andet motiv, til et format vi kan bruge i den videre produktion.
Indkøb - vi tager os af at få logotransfer hjem så hurtigt som muligt, og har du et særligt ønske om en leveringstid, så vil vi forsøge at opnå dette.
Påføring - Ved hjælp af special tilrettede maskiner der med det rette tryk, den rette temperatur og i den rette tidslængde, så udfører vi en håndværksmæssig manuel proces påførningen/ påvarmningen på din beklædning, således at det ikke ryger af i beklædningens levetid.
Opbevaring - Hvis du ikke benytter alle logotransfer i forbindelse med din første bestilling, så opbevarer vi dine transfer i op til 2 år, og næste gang du køber, så har du allerede betalt for påføringen, så du skal blot ved afslutning af fremtidige bestillinger, angive at du gerne vil have dit logo på.

pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer