Craft

Hos Ekco forhandler vi en række anerkendte mærker inden for arbejdstøj, og heriblandt kan du finde svenske Craft. Arbejdstøj er vigtigt at investere i, hvis du arbejder inden for brancher som byggeri og håndværk eller lager og logistik, da det giver dig de bedste betingelser for at kunne udføre dine arbejdsopgaver grundet det fleksible og komfortable tøj.

Craft har produceret tøj, som har til formål at opretholde den optimale kropstemperatur, siden 1977, da udvikleren Anders Bengtsson så en mangel på markedet, nemlig funktionelt sportstøj. Derfor er tøjet fra Craft udviklet, så du kan yde dit bedste – uanset om vejrforholdene er varme og fugtige eller bidende kolde. Tag et kig på vores udvalg af tøj fra Craft og se, om der ikke kunne være noget for dig.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

FIND JAKKER TIL MÆND OG KVINDER FRA CRAFT HER 

Selvom Craft producerer tøj, der i høj grad bruges i arbejdsmiljøer, hvor meget af arbejdet foregår udenfor i det danske klima, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan bære tøjet, når du ikke er på arbejde. Vores sortiment af tøj fra Craft er nøje udvalgt, så du også kan benytte tøjet, når du f.eks. går en tur i skoven. Derfor kan du finde et godt udvalg af jakker fra Craft til både mænd og kvinder, så ingen bliver snydt for den gode kvalitet.

Crafts jakker til kvinder er både vind- og vandtætte, samtidig med at de er varme og komfortable at have på. Jakkerne er også praktiske, da du kan tage hætten af og på efter behov og fås i mørke farver, så du ikke skal bekymre dig om snavs og skidt, når du bevæger dig i naturen. Til mænd har vi den populære dunjakke, som kombinerer det praktiske og det moderne look. Dunjakkerne fås i et væld af farver, så du kan finde den, du bedst kan lide. Investér i tøj fra Craft i dag og nyd den uovertrufne kvalitet!

ARBEJDSTØJ TIL DIT ARBEJDSMILJØ HOS EKCO 

Foruden vores arbejdstøj fra Craft kan du finde et godt udvalg af øvrige mærker hos os, der producerer arbejdstøj. Af disse mærker kan du bl.a. finde Snickers, Portwest og Cutter & Buck, som alle sikrer dig høj kvalitet. Ekco er din forhandler af kvalitetsrigt arbejdstøj, så skynd dig at investere i tøjet i dag, så du kan yde dit optimale i dit arbejdsmiljø.

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af arbejdstøj, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os altid på at finde lige det arbejdstøj, der passer bedst til vores kunder og deres arbejdsmiljø. Du kan ringe til os på tlf. +45 46 75 76 22 eller skrive til vores mail [email protected]. Du har naturligvis også mulighed for at besøge os i vores butik i Roskilde, hvor du kan prøve det arbejdstøj, du er interesseret i. Vi ser frem til at høre fra dig!