Elten

Er du på udkig efter sikkerhedssko, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, og hvor funktionalitet og innovativ teknologi går hånd i hånd? Så skal du helt klart kigge nærmere på vores sikkerhedssko fra Elten. Hos Ekco forhandler vi sikkerhedssko fra Elten, der er tysk kvalitet, og som er blevet produceret siden 1910, hvilket sikrer dig, at alle parametre er i top. Elten er et brand, som sætter standarden for, hvad man kan forlange af sikkerhedssko til erhverv, der inkluderer lager og logistik samt byggeri og håndværk m.fl.

Nedenfor finder du alle vores sikkerhedssko fra Elten, som fås i et væld af smarte styles, der både varierer fra klassiske modeller til modeller med moderne og højteknologiske designs. Det er bare op til dig at vælge, hvilken model der vil være bedst for dig i din hverdag. Alle sikkerhedsskoene er desuden ESD-godkendte.

Elten
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

KØB ELTEN-SIKKERHEDSSKO OG FÅ ULTIMATIV KOMFORT

Alt efter hvilket erhverv, man er i, og hvor man arbejder, kan det være forskelligt, hvilke krav der er til sikkerhedsskoene på arbejdspladsen. Skal de være vandafvisende, ekstra åndbare eller måske være produceret i et slidstærkt materiale? Alt dette er op til dig at vælge sikkerhedssko efter, og en ting er sikkert: Du kan finde lige den sikkerhedssko, der passer til dit job, her hos Ekco. Fælles for alle skoene er, at de er skridhæmmende, hvilket er en klar fordel i alle arbejdsmiljøer.

Sikkerhedsskoene fra Elten er vidt forskellige i deres designs, og derfor kan du både få sko, der ligner regulære sneakers, sko, som ligner klassiske herresko samt nogle, der ligner sikkerhedssko, som de fleste kender dem. Sikkerhedsskoene kan både fås med snørebånd samt velcro, og du kan sågar få nogle, du bare kan hoppe i uden at skulle snøre eller lukke dem på anden vis.

Farverne spænder fra sort og hvid til brun og blå – for hvem har sagt, at sikkerhedssko skal være kedelige? Med sikkerhedssko fra Elten er der en ideel sko for dig – deres designs favner så bredt, at du med garanti finder lige den sikkerhedssko, du leder efter.

DIN SIKKERHEDSSKO FINDES HOS EKCO 

Hos Ekco forhandler vi udover de uovertrufne sikkerhedssko fra Elten også en bred vifte af andre sikkerhedssko, hvor der bestemt heller ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Blandt disse øvrige sikkerhedssko finder du mærker som Sievi, Monitor, Portwest og Lavoro. Kig endelig nærmere på disse og lad dig inspirere, hvis du kunne tænke dig at undersøge det store marked af sikkerhedssko. Husk at vi også forhandler alt det arbejdstøj, du måtte mangle til erhvervslivet, hvad end det måtte inkludere arbejdsbukser, jakker eller lignende.

Ring til os på tlf. +45 46 75 76 22 eller send os en besked på [email protected] eller via vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores sikkerhedssko fra Elten eller er i tvivl om, hvilken form for sikkerhedssko du skal vælge. Hvis du er i tvivl om dette, kan du med fordel besøge os i vores butik i Roskilde, hvor du kan prøve skoene og dermed blive klogere på, hvilken sko du skal vælge.