-

Portwest sikkerheds sko

Står du og mangler et par sko til dit arbejdsmiljø, som er skridhæmmende, smarte og samtidig beskytter dine fødder mod tunge og skarpe genstande? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Ekco forhandler vi Sjællands største sortiment af sikkerhedssko fra populære og anerkendte brands, der alle producerer sikkerhedssko i høj kvalitet.

Iblandt disse anerkendte brands har vi irske Portwest, som har produceret og distribueret arbejdstøj og sikkerhedstøj i over 110 år. Portwest stiler efter at kombinere sikkerhed, funktionalitet og nye teknologier i produkterne med et smukt design, og deres sikkerhedstøj og sikkerhedssko må siges at leve op til dette. Tag et kig på vores Portwest-sikkerhedssko i lækkert design nedenunder og se, hvilken sikkerhedssko der passer bedst til dig.

Udsalg
STEELITESIKKERHEDSSKOS1PFW14letvgtsmetalfrisikkerhedssko-20
Portwest
Pris: Ekskl. moms: 719 kr Inkl. moms: 899 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 300 kr Inkl. moms: 375 kr
Udsalg
PortwestCompositeliteLightS1FC41100MetalFriletvgtssikkerhedssko-20
Portwest
Pris: Ekskl. moms: 711 kr Inkl. moms: 889 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 300 kr Inkl. moms: 375 kr
Udsalg
PortwestCompositeliteLightS1FC25100MetalFriletvgtssikkerhedsskoblue-20
Portwest
Pris: Ekskl. moms: 599 kr Inkl. moms: 749 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 300 kr Inkl. moms: 375 kr
ModelFT64letogkonomiskattraktivsikkerhedsskotilbreddefdder-20
Portwest
Ekskl. moms: 500 kr Inkl. moms: 625 kr
ModelFC61letogkonomiskattraktivsikkerhedsskoS3vandafvisendeioptil4timer-20
Portwest
Ekskl. moms: 500 kr Inkl. moms: 625 kr
Udsalg
PortwestFW51staldstvletsikkerhedsstvlet-20
Portwest
Ekskl. moms: 500 kr Inkl. moms: 625 kr
PortwestFC04CompositeliteESDTagusSandalS1PSort-20
Portwest
Ekskl. moms: 885 kr Inkl. moms: 1.106 kr
PortwestSteeliteThorsikkerhedsstvletS3FW11-20
Portwest
Ekskl. moms: 711 kr Inkl. moms: 889 kr
PortwestCompositeliteLightS1FC25100MetalFriletvgtssikkerhedssko-20
Portwest
Ekskl. moms: 599 kr Inkl. moms: 749 kr
PortwestFW34SteeliteLusumTrainerS1PHROSort-20
Portwest
Ekskl. moms: 500 kr Inkl. moms: 625 kr
PortwestFW65SteeliteTaskForceStvleS3HRO-20
Portwest
Ekskl. moms: 1.039 kr Inkl. moms: 1.299 kr
PortwestFT54SliponsikkerhedsskoideeltilgstesikkerhedsskoS1p-20
Portwest
Ekskl. moms: 700 kr Inkl. moms: 875 kr
12 vare(r)

SIKKERHEDSSKO I SMUKT DESIGN OG HØJ KVALITET FRA PORTWEST 

Hvad er formålet med sikkerhedssko, og hvorfor er det vigtigt at investere i et par? Sikkerhedssko er til for at beskytte dig og dine fødder, hvis du arbejder i miljøer, hvor dine fødder kan komme til skade ved f.eks. tunge emner, eller hvis du befinder dig i ekstreme kulde- eller varmegrader. Mange går på kompromis med deres fodtøj på deres arbejde, men vi hos Ekco vil gerne gøre opmærksom på, hvor vigtigt godt fodtøj er, og hvad det kan gøre for dit velbefindende. Investér i sikkerhedssko fra Portwest i høj kvalitet nu og beskyt dine fødder!

Her hos Ekco kan du se vores brede udvalg af sikkerhedssko fra Portwest. Selvom sikkerhedssko primært er til for at beskytte dine fødder og bruges i dit arbejdsmiljø, har Portwest valgt at give flere af deres sko et innovativt og unikt design, så de ligner regulære, pæne sko. Ved at vælge Portwest kan du dermed stadig bære din fine arbejdsuniform i dit arbejdsmiljø. Du kan bl.a. både få sikkerhedssko fra Portwest hos os, der ligner klassiske chelsea boots og fine herresko i høj læderkvalitet.

Du kan selvfølgelig også få sikkerhedssko fra Portwest med et sporty look – stadig med det smukke design. Skoene med det sporty look er især dem, som er velegnede til våde og hårde klimaer samt ekstreme varmegrader. Du kan være sikker på, at lige meget hvilken sikkerhedssko fra Portwest, du vælger, er sikkerheden og designet i top! 

SE VORES ØVRIGE STORE UDVALG AF SIKKERHEDSSKO 

Udover vores gode udvalg af sikkerhedssko fra Portwest har vi hos Ekco også en lang række andre mærker, som producerer sikkerhedssko i høj kvalitet. Du kan bl.a. finde mærker som Monitor, Sievi og HKSDK, som alle ligesom Portwest er blandt de bedste på markedet inden for sikkerhedsfodtøj.

Er du i tvivl om, hvilke sikkerhedssko der vil passe bedst til dit arbejdsmiljø, kan vi hos Ekco også hjælpe dig med at finde ud af det. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig ved at inddele vores sikkerheds- og arbejdssko i kategorier på baggrund af brancher. På den måde kan du se, hvilken sikkerhedssko der vil være god til erhverv som byggeri og håndværk, sundhedssektoren, lager og logistik og køkken.

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE DIN IDEELLE SIKKERHEDSSKO HOS EKCO 

Hvis du har nogle spørgsmål til vores mange produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan gøre dette ved at ringe på tlf. +45 46 75 76 22 eller ved at skrive til vores mail ekco@ekco.dk. Hvis du derimod f.eks. har spørgsmål til, hvilken sikkerhedssko du bør vælge, kan du med fordel besøge os i vores butik i Roskilde. Her kan vi vejlede dig, og du kan prøve vores sikkerhedssko på. Vi bestræber os altid på at finde lige netop den sikkerhedssko, der er ideel til dig og dit arbejdsmiljø!