-

Sievi sikkerhedssko

Hvis du er på udkig efter sikkerhedssko i højeste kvalitet, er vi hos Ekco det helt rigtige sted for dig. Vi har Sjællands største sortiment af sikkerhedssko fra en række anerkendte brands – heriblandt Nordeuropas største producent af sikkerheds- og arbejdsfodtøj; Sievi. Sievis sko er designet og produceret i Finland. Med sikkerheds- og arbejdssko fra Sievi kan du være sikker på at investere i høj kvalitet, nordisk pasform og gennemført brugerkomfort.

Sievi arbejder konstant på at udvikle deres materialer og teknologier i skoene for dermed at følge med tiden og skabe nye og bedre egenskaber. Sievis målsætning er at producere de mest behagelige og samtidig mest brugervenlige sikkerhedssko og arbejdsfodtøj til alle arbejdsmiljøer. Sikkerhedsskoene skal bidrage til øget sikkerhed, trivsel og effektivitet, når de benyttes på arbejdspladsen. Sievi er et professionelt valg til professionelle!

SieviRollererenletfleksibelogkomfortabeltbredsikkerhedssko-20
Sievi
Ekskl. moms: 1.699 kr Inkl. moms: 2.124 kr
SieviRollerS3435215611308MSikkerhedsskosort-20
Sievi
Ekskl. moms: 2.084 kr Inkl. moms: 2.605 kr
SieviAirRollerS1P4952523383Sikkerhedssandalsortorange-20
Sievi
Ekskl. moms: 1.899 kr Inkl. moms: 2.374 kr
4 vare(r)

SIKKERHEDSSKO FRA SIEVI TIL ALLE ARBEJDSMILJØER 

I erhverv, hvor risikoen for at skarpe eller tunge genstande falder ned over dine fødder, er en fast del af hverdagen, er sikkerhedssko en uundværlig faktor for dig og din sikkerhed. Det kan eksempelvis være, hvis du arbejder inden for sundhedssektoren, restaurationsbranchen eller byggebranchen. Her må du ikke gå på kompromis med fodtøj – så vælg derfor sikkerhedssko af højeste kvalitet og blandt de bedste på markedet. På den måde kan du både beskytte dine fødder optimalt i dit arbejdsmiljø og samtidig bære innovativt design.

Hos Ekco har vi udvalgt et solidt sortiment af sikkerheds- og arbejdssko fra Sievi, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du kan finde en sko, der passer til dit erhverv og arbejdsmiljø. Selvom Sievis udvalg af sko er sikkerheds- og arbejdssko, som oftest benyttes på arbejdspladser for at optimere sikkerheden, går de ikke på kompromis med udseende og design. Sievis sikkerheds- og arbejdssko er smarte med unikt design. Skoene kommer i et bredt sortiment, så der er unik valgmulighed for, at du kan finde netop den sko, der passer til dit arbejdsmiljø.

Hvad enten du arbejder med ekstreme varmegrader op til 300 °C eller hård frost, om du skal have muligheden for at kunne smide skoene hurtigt med velcro-lukning, eller om du ønsker snørebånd for stram lukning, kan du finde en sikkerhedssko fra Sievi, der lever op til dine ønsker. Uanset hvilken sko du vælger, og hvilket arbejdsmiljø du færdes i, kan vi forsikre dig om, at sikkerheden og kvaliteten er i top med sikkerheds- og arbejdssko fra Sievi. 

DYK NED I VORES STORE UDVALG AF SIKKERHEDSSKO

I vores store udvalg af sikkerhedssko finder du udover sikkerheds- og arbejdssko fra Sievi en række populære mærker som HSKDK, Airtox og Brynje. Vores store udvalg af sikkerhedssko er blandt de bedste på markedet, så det er op til dig at vurdere, hvilken sko og hvilket design du bedst kan lide. 

Vi hos Ekco har gjort det nemt for dig og inddelt vores sikkerheds- og arbejdssko i kategorier efter erhverv. Dette er gjort for at hjælpe dig, så du ikke mister overblikket over vores store sortiment. Vores kategorier er inddelt efter sikkerhedssko, der er særligt velegnede til sundhedssektoren, køkken, byggeri og håndværk og lager og logistik.

ØNSKER DU HJÆLP OG VEJLEDNING STÅR VI HOS EKCO TIL RÅDIGHED

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores store sortiment af sikkerhedssko eller de øvrige produkter på vores hjemmeside, så er du mere end velkomment til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefonnummeret +45 46 75 76 22 eller via vores mail ekco@ekco.dk. Hvis du gerne vil prøve dine sikkerhedssko på, inden du foretager et køb, kan du besøge hos butik i Roskilde. Vi står klar til at hjælpe dig.