Monitor sikkerhedssko

Arbejder du inden for restaurationsbranchen, sundhedssektoren, byggebranchen eller et fjerde erhverv? Så kan du med fordel investere i et par sikkerhedssko fra Monitor, hvis du ikke allerede har gjort det! Hos Ekco har vi Sjællands største sortiment af sikkerhedssko fra populære og anerkendte mærker.

Monitor er et svensk brand, der udvikler sikkerhedssko i høj kvalitet – og så er de en af Skandinaviens førende producenter inden for fremstilling af sikkerhedsfodtøj. Monitors sikkerhedssko er baseret på vandrestøvlers teknologi, som er udviklet og forbedret. Monitor fokuserer på sikkerhed såvel som design, når de udvikler sikkerhedssko – så dine sikkerhedssko også tager sig godt ud på dine fødder. Sikkerhedsskoene er desuden udviklet med afsæt i Monitors store viden om fodens anatomi og den nyeste teknologi inden for sikkerheds- og arbejdsfodtøj.

Udsalg
Monitor MANIA er en letvægts og luftig sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Pris: Ekskl. moms: 799,20 kr Inkl. moms: 999,00 kr
Specialpris Tilbud:Ex moms: 399,20 kr Inkl. moms: 499,00 kr
MARATHON BOA® MONITEX-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.049,00 kr Inkl. moms: 1.311,25 kr
Monitor Defender er en sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.279,20 kr Inkl. moms: 1.599,00 kr
Monitor ROBOTIC er en letvægts og åben sikkerhedssandal i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.119,20 kr Inkl. moms: 1.399,00 kr
Monitor MIG Boa® er en letvægts og åben sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.313,60 kr Inkl. moms: 1.642,00 kr
Monitor Concorde Boa S1P® er en letvægts og åben sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.198,40 kr Inkl. moms: 1.498,00 kr
Monitor Fox ESD S1P® er en letvægts og åben sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.099,00 kr Inkl. moms: 1.373,75 kr
Monitor Gold Boa S1P® er en letvægts og åben sikkerhedssko i sporty udførelse.-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.399,00 kr Inkl. moms: 1.748,75 kr
PROF-SKO Dian Calpe skridhæmmende let og åndbar arbejdssko sort-20
Ekskl. moms: 498,75 kr Inkl. moms: 623,44 kr
PROF-SKO Dian Italia skridhæmmende let vagtsko tjenersko eller chaufførsko sort-20
Ekskl. moms: 519,20 kr Inkl. moms: 649,00 kr
12 vare(r)

VÆLG SIKKERHEDSSKO FRA MONITOR TIL DIT ARBEJDSMILJØ

Det er uhyre vigtigt at investere i et par sikkerhedssko, hvis du befinder dig i miljøer på dit arbejde, hvor der er risiko for, at tunge eller skarpe genstande kan vælte ned over dine fødder. Denne risiko kan du undgå ved at bære sikkerhedssko, der beskytter dig og dine fødder og samtidig har et flot design. Gå ikke på kompromis med dine arbejdssko – det er trods alt dine fødder, der skal bære dig resten af livet!

Her hos Ekco kan du finde et bredt udvalg af Monitors innovative sikkerhedssko i forskellige designs og farver. Du kan vælge din ideelle sikkerhedssko ved at undersøge, hvilke teknologier den enkelte sko har, og hvilke sko der er velegnede til forskellige arbejdsopgaver. Monitors sko har desuden forskellige lukninger – både snørebånd, hvis det skal se flot og sporty ud, og velcro, hvis du skal have mulighed for at komme i og ud af skoen hurtigt. Selvfølgelig kan du også vælge din sikkerhedssko efter design og tage den sko, der taler mest til dig.

Monitors sikkerhedssko spænder bredt i deres teknologier. Du kan bl.a. få sikkerhedsfodtøj, der er velegnet til et krævende miljø og et vådt klima, da de er vandtætte. Du kan også få sikkerhedssko fra Monitor, som er lette i vægt og med en god komfort, som er gode til fysisk arbejde. Uanset teknologi kan vi garantere for, at Monitors sikkerhedssko er nogle af de bedste, du kan få på markedet!

SIKKERHEDSSKO BLANDT DE FØRENDE PÅ MARKEDET 

Foruden sikkerhedssko fra Monitor har vi hos Ekco et stort udvalg af sikkerhedssko til dig fra en række anerkendte mærker som HKSDK, Sievi og Portwest. Uanset hvilke sko, du vælger, kan du være sikker på at investere i et par sikkerhedssko af allerhøjeste kvalitet. Hos Ekco har vi nøje udvalgt vores sortiment af professionelt sikkerhedsfodtøj, så det er bare op til dig at vælge, hvilke sko du bedst kan lide og som passer bedst til dig. 

EKCO – DIN FORHANDLER AF SIKKERHEDSFODTØJ

Er du usikker på, hvilken sikkerhedssko der passer bedst til dit arbejdsmiljø, eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 46 75 76 22 eller via vores mail ekco@ekco.dk. Hvis du ønsker en mere personlig dialog, kan du med fordel besøge os i vores butik i Roskilde, hvor du også kan prøve vores sikkerhedssko på. Vi glæder os til at hjælpe og vejlede dig.