Jakker

Hos Ekco har vi et godt udvalg af jakker til din hverdag. Hvad enten jakken skal bruges på arbejdet eller i fritiden, så finder du helt sikkert en her på siden, som falder i din smag. Vi har samlet en række kvalitetsrige jakker fra de anerkendte brands Mascot og Portwest, der begge er kendte for deres slidstærke, behagelige og professionelle arbejdstøj. Du finder både jakker til mænd og kvinder her på siden, så ingen bliver snydt for den uovertrufne kvalitet.

Kig nærmere på vores sortiment af jakker til din hverdag og find den, der passer bedst til dine arbejdsforhold eller fritidsaktiviteter. Uanset hvilken jakke du vælger, kan du være sikker på at investere i en jakke for livet i høj kvalitet. Du vil bestemt ikke fortryde dit køb af jakke fra enten Mascot eller Portwest.

pr. side

29 varer

Faldende orden

29 varer

PÆNE OG SLIDSTÆRKE JAKKER FRA MASCOT OG PORTWEST 

Leder du efter en arbejdsjakke, som kan beskytte dig optimalt i netop dit arbejdsmiljø, så finder du det her. Vi har nemlig et væld af arbejdsjakker, der alle har forskellige fordele til erhverv inden for bl.a. byggeri og håndværk samt lager og logistik. Se bare vores gule jakker i industrikvalitet med både lodrette og vandrette reflekser, som også er behagelige, vindtætte og vandafvisende. Med disse jakker er du sikker på at blive set, mens du arbejder, når der er mørkt udenfor, eller hvis du arbejder under andre vejrmæssige udfordringer som tåge, kraftig regn eller lignende. Vi har også en kædesavsjakke samt andre industrijakker i neutrale farver med reflekser, hvis det er sådan nogle jakker, du leder efter.

Du kan selvfølgelig også finde jakker til den aktive fritid, eller hvis du blot ønsker dig en jakke til fritiden, som kan klare vind og vejr. Vi har jakker, der er åndbare, vindtætte og vandafvisende samt med god bevægelsesfrihed. De har en sporty pasform og et lækkert design. Flere af jakkerne er tilmed også ekstra synlige for omgivelserne, da de har diskrete reflekseffekter, som kun ses under dunkle forhold. Så kan du gå tur med hunden tidligt om morgenen eller sent om aftenen uden at bekymre dig om, hvorvidt andre kan se dig.

EKCO HAR TØJ TIL DIN HVERDAG OG DIT ARBEJDE 

Leder du efter en god pendant til din jakke, så skal du blot gå på opdagelse i vores øvrige udvalg af tøj til din hverdag her hos Ekco. Her kan du finde alt, du har brug for til både fritid og i flere forskellige arbejdsmiljøer. Vi har bl.a. overalls, sweatjakker og arbejdsbukser, så det er bare om at kigge dig omkring i vores gode sortiment. Hvis du mangler sko til din hverdag, så finder du naturligvis også et bredt sortiment af det hos os.

Ring til os på tlf. +45 46 75 76 22 eller skriv til vores mail [email protected], hvis du sidder med nogle spørgsmål til vores jakker eller øvrige sortiment af tøj. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige produkt. Husk at du også kan besøge os i vores butik i Roskilde, hvor du kan føle på tekstilerne og blive klogere på, hvilken jakke der vil være perfekt for dig.