Overalls

Hos Ekco finder du et solidt sortiment af lækre overalls i industrikvalitet, som er udarbejdet til hårdtarbejdende brancher indenfor byggeri og håndværk. Vi forhandler nogle af de mest anerkendte mærker indenfor arbejdstøj herunder Mascot, FE-Engel og Portwest, hvor du vil være garanteret kvalitetsbeskyttelse mod snavs og det danske vejr.

Tjek vores nedenstående sortiment ud og find de overalls, du skal bruge, så dine medarbejdere og du kan arbejde trygt og rent alle ugens dage. Du finder selvfølgelig også alverdens andet brugbart arbejdstøj i industrikvalitet, som du kan supplere til dine overalls, her på vores hjemmeside.

pr. side

3 varer

Faldende orden

3 varer

KØB OVERALLS FRA MASCOT, FE-ENGEL OG PORTWEST HER

Overalls er et smart alternativ til et par traditionelle arbejdsbukser, særligt hvis du har arbejdsopgaver, hvor du knæler meget. Et par solide overalls sidder nemlig godt på kroppen på grund af deres seler, hvormed du undgår, at dine bukser kryber ned. Derudover giver overalls dig også en god bevægefrihed til at udføre dine opgaver, hvor alle vores modeller er komfortable og funktionelle med diverse lommer til opbevaring af fx mobil, tommestok, blyant osv.

Med overalls fra Mascot, FE-Engel eller Portwest får du beklædningsdele, som er rummelige, slidstærke, åndbare og vejrbestandig overfor den danske kulde og vind. Du er sikret imod vejr og andre udefrakommende farer, hvor de anvendte materialer er modstandsdygtige overfor en del. Flere af vores modeller er også fluorescerende og udstyret med reflekser, så du kan ses i mørket på sene aftner eller tidlige morgentimer. Med vores overalls’ lette designs og materialer er du sikret maksimal brugerkomfort og mobilitet, der vil gøre udførslen af diverse arbejdsopgaver mindre besværlig.

Vores udvalg af overalls varierer væsentligt fra hinanden ift. beskyttelse, anvendelse og vask, så læs mere om de enkelte produkter ved at klikke på dem. Nogle er nemlig mere designet i henhold til udendørs vejarbejde, mens andre er produceret til skovbrug.

KØB DIT BESKYTTENDE ARBEJDSTØJ HOS EKCO

Som allerede nævnt har vi hos Ekco foruden vores overalls et væld af andre beklædningsdele, som vil være oplagte til krævende, udendørs arbejde, hvor du skal beskyttes mod vind og vejr. Her finder du bl.a. termotøj, arbejdsjakker, undertøj m.m. Meget af vores arbejdstøj kan også bruges til andre henseender end blot arbejde. Vi kan kun anbefale dig at gå på opdagelse i vores store udvalg af arbejdstøj, så du kan få de rette dele til din arbejdsgang.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan vi træffes på tlf. +45 46 75 76 22, via vores mail [email protected], eller du kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Her vil en af vores medarbejdere hellere end gerne stå dig til rådighed. Besøg også gerne vores butik i Roskilde – så kan du prøve arbejdstøjet og være helt sikker på, at du kommer hjem med det rigtige for dig. Vi hjælper dig hele vejen, hvis du ønsker det.