Sikkerhedsstøvler

Hos EKCO finder du et stort sortiment af sikkerhedsstøvler i flere moderne og smarte modelvarianter til både til damer og herrer. Her kan du finde alt fra sporty trekking sikkerhedsstøvler og lidt lettere sikkerhedsstøvletter til solide vinterstøvler, der alle er tilpasset krævende arbejdsmiljøer. Gå på opdagelse her på siden, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge for at klæde dine medarbejdere godt på til opgaven.

Som en af de mere erfarne virksomheder i branchen forhandler vi udelukkende erhvervsbeklædning og sikkerhedssko af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Hvad enten du arbejder inden for byggeri- og håndværk, lager og logistik, restaurationsbranchen, sundhedssektoren eller lignende, kan du med garanti finde de helt rette sikkerhedssko til netop din faggruppe hos os.

pr. side

11 varer

Faldende orden
  1. Solid Gear
    TOE GUARD ALASKA letvægts metalfri sikkerhedsstøvle
    Fra 468,75 kr. Inkl. moms 375,00 kr. Regulær pris 1.815,00 kr. Inkl. moms
    På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning

11 varer

Køb sikkerhedsstøvler og støvletter fra Brynje, Monitor, Lavoro og mange flere 

Vi er lagerførende med alle de kendte mærker inden for sikkerhedsstøvler som Brynja, Grisport, Lavoro, Giasco og mange flere, der naturligvis lever op til gældende sikkerhedskrav. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller baseret på vores mangeårige erfaring med salg af sikkerhedssko. Vi importerer direkte fra fabrikken, hvorfor vi sparer fordyrende mellemled og høje markedsføringsbudgetter væk, hvilket betyder at du hos os kan købe sikkerhedssko til nogle af markedet mest konkurrencedygtige priser.

Langt størstedelen af vores sikkerhedsstøvler er udstyret med komfortable skosåler, der sikrer et godt greb på de fleste underlag. Desuden er de vandtætte, åndbare og sørger for at øge din stabilitet. Du finder selvfølgelig også sikkerhedsstøvler med tåkappe og sømværn samt i flere forskellige beskyttelsesklasser. Uanset hvilke værneegenskaber du har behov, så kan du garanteret finde de rette støvler i vores sortiment.  

Arbejdsfodtøj til professionelle 

Hos EKCO forhandler vi et bredt udvalg af firmatøj og arbejdsfodtøj til enhver faggruppe. Vi vægter kvalitet i alle vores produkter højt, hvorfor vi naturligvis sørger for kun at tilbyde de bedste sikkerhedssko og -støvler, der både er slidstærke, funktionelle og behagelige at have på i flere timer ad gangen.

Har du spørgsmål til vores udvalg af sikkerhedsstøvler eller øvrige produktsortiment til erhvervslivet, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på [email protected], hvor vi bestræber os på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.