Sundhedssektoren

Hvis du arbejder inden for sundhedssektoren, er du ikke i tvivl om, hvor vigtigt det er med de rette arbejdssko. Nogle gange kan arbejdsdagene godt være rigtig lange, og man står oftest op i mange timer ad gangen og går en masse rundt til diverse opgaver. Behagelige arbejdssko, der sikrer høj komfort og en god stabilisering, er derfor nødvendigt, for at du kan få det optimale ud af din arbejdsdag.

Hos EKCO har vi et stort udvalg af behagelige arbejdssko til sundhedspersonalet. Heriblandt kan du finde kondisko fra blandt andet Adidas, AIRTOX m.fl., samt behagelige sandaler fra Birkenstock Professional, der tilpasser sig netop din fods kontur. Se nærmere på vores udvalg herunder.

Filtrer
Filtrer efter
pr. side

Varer 1-36 af 200

Faldende orden
  1. Birkenstock Professional
    Arizona prof sandal - black
    Fra 1.000,00 kr. Inkl. moms 800,00 kr.
    På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Side

Varer 1-36 af 200

Behagelige arbejdssko til sundhedspersonalet

Medarbejderne i sundhedssektoren har sjældent behov for sikkerhedssko, og derfor er fokus hos denne medarbejdergruppe i høj grad på, at de skal have nogle behagelige og komfortable arbejdssko. Dette finder du i skoene her på siden, hvor sortimentet rummer et stort udvalg af forskellige funktionær sko.

Vores funktionær sko er yderst komfortable, og de giver anledning til, at medarbejderne kommer godt igennem arbejdsdagen uden at bekymre sig om fodtøj, der skarver eller sidder dårligt på foden. Hvad end der foretrækkes sandaler eller sneakers er en smagssag. Flere hospitaler og private virksomheder vælger dog oftest begge dele, så medarbejderne har mulighed for at skifte lidt imellem de forskellige typer fodtøj alt efter vejr og behov. 

Arbejdssko til øvrige brancher

Foruden vores arbejdssko til sundhedssektoren, sælger vi også arbejdssko til andre brancher. Her kan du eksempelvis finde arbejdssko til medarbejdere inden for byggeri- og håndværk eller lager og logistik, hvor der i høj grad er fokus på en optimal sikkerhed. Arbejdssko finder du ligeledes til medarbejdere inden for køkken og kantine, hvor det blandt andet er vigtigt med nogle skridsikre arbejdssko, så medarbejderne ikke glider rundt i fedt og madrester.

Det er afgørende, at du vælger nogle arbejdssko, der passer til din branche. Er du dog i tvivl om, hvilke arbejdssko der er de mest optimale for dig eller en bestemt medarbejdergruppe i virksomheden, er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning. Dette kan du gøre ved at ringe til os på telefon +45 467 576 22 eller sende en mail til [email protected]. 

Har du et ønske om, at dine medarbejdere skal have mulighed for at prøve forskellige modeller, inden I bestemmer jer for nogle bestemte sko, er I mere end velkommen til at besøge os. Med vores rullende butik, SkoXpressen, kommer vi også hellere end gerne ud til jer i bestemte byer på Sjælland. Derved undgår I at skulle bruge mere tid end nødvendigt på at finde de rette arbejdssko.