Arbejdstøj

Hos EKCO finder du et stort udvalg af kvalitetsrigt arbejdstøj. Vi tilbyder blandt andet ID Identity T-time T-shirts samt diverse Mascot arbejdstøj. Herudover forhandler vi også profilbeklædning, som vi med glæde sætter firmalogoer på, ved hjælp af vores eget trykkeri. På denne måde kan du synliggøre dit firma, skabe sammenhold iblandt dine ansatte og efterlade et professionelt udtryk.

Derudover fører vi et bredt sortiment af kokketøj og tjenertøj, som du naturligvis også kan få firmalogo på. Udvalget er altså stort og det varierer meget, hvorfor du kan finde noget til enhver branche. Gå på opdagelse og find netop det arbejdstøj, der passer til medarbejderne i din virksomhed.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

ARBEJDSTØJ I HØJ KVALITET 

Kvalitet og funktionalitet er nøgleordene i vores udvalg af arbejdstøj. Vi forhandler derfor udelukkende arbejdstøj fra kvalitetsrige mærker, med henblik på at kunne tilbyde det bedste til vores kunder – og så endda til nogle af markedets mest attraktive priser.

Foruden at der findes arbejdstøj til en række forskellige brancher, kommer arbejdstøjet hos os også i mange forskellige farver, pasformer og materialer. Det er derfor ikke nok blot at finde arbejdstøj efter din profession, for med vores brede udvalg har du også mulighed for at finde arbejdstøj, der matcher dine specifikke behov hvad angår komforten, så både du og dine medarbejde altid kan føle jer godt tilpas.

 

BESØG OS I ROSKILDE ELLER FÅ BESØG AF VORES RULLENDE BUTIK 

Ønsker du at se og mærke vores arbejdstøj anbefaler vi dig at besøge vores 500 m2 store butik, hvor du kan se og føle arbejdstøjet på, inden du køber et større parti med hjem til medarbejderne i din virksomhed. Alternativt kan du også booke vores rullende butik, og således får alle medarbejderne mulighed for at prøve arbejdstøjet på, så I kan være helt sikker på, at tøjet passer og er behageligt. Hermed undgår I at skulle ud i ombytninger og store omkostninger ved returnering.

Har du spørgsmål til vores udvalg af arbejdstøj, vores forskellige typer sikkerhedssko eller til vores øvrige produktsortiment til erhverv? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på ekco@ekco.dk. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.