HKSDK

Er du på udkig efter komfortable sikkerhedssko af højeste kvalitet? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Ekco tilbyder vi dig Sjællands største sortiment af sikkerhedssko fra anerkendte mærker. Iblandt mærkerne finder du HKSDK, som er Danmarks førende producent inden for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedstræsko.

 HKSDK arbejder efter grundtanken om at producere smarte såvel som lette sikkerhedssko – som naturligvis også skal være de bedste og mest behagelige på markedet. Alt dette for at sikre, at din sikkerhed og komfort altid vil være i højsædet. HKSDK stiler hele tiden efter, hvordan de kan forbedre teknologien bag deres sikkerhedssko for dermed at øge din brugeroplevelse. Derfor følger HKSDK med tiden og de gældende designtendenser for at udvikle sko, der, udover at beskytte dine fødder, også tager sig godt ud.

HKSDK
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

SIKKERHEDSSKO TIL DIT ERHVERV

Arbejder du inden for sundhedssektoren, byggebranchen, restaurationsbranchen eller inden for et helt fjerde erhverv, så er HKSDK’s sikkerhedssko uundværlige for dig. I en hverdag hvor sandsynligheden for at tunge genstande falder ned over dine fødder, eller hvor dine fødder kan blive mødt af skarpe ting, er en risiko, er sikkerhedssko essentielle for dig og din sikkerhed. Så gå ikke på kompromis med dit fodtøj – især ikke når der findes sikkerhedssko på markedet, der både beskytter dine fødder og samtidig har et innovativt design.

På vores hjemmeside har vi et solidt udvalg af sikkerhedssko fra HKSDK, så du kan finde det par, der passer til lige netop dig og dit erhverv. Uanset om du er på udkig efter god stødabsorbering fordelt over hele foden, hvis du står på et hårdt underlag hele dagen, eller om du er på udkig efter robuste og stærke sko, der kan håndtere hårde genstande, så har vi hos Ekco din ideelle sikkerhedssko.

Du kan også vælge HKSDK’s sikkerhedssko efter din foretrukne lukning på skoen. Du kan få snørebånd, hvis det skal være klassisk, eller velcro, hvis det skal være praktisk. En ting er sikkert – uanset om du vælger snørebånd eller velcro, så garanterer vi for, at kvaliteten og sikkerheden er i top! Vi forhandler desuden også fra HKSDK, hvis du ønsker optimal støtte og komfort til dine fødder samt ekstra god stødabsorbering.

VORES ØVRIGE SORTIMENT AF SIKKERHEDSSKO

Udover sikkerhedssko fra Ekco forhandler vi andre populære mærker som Airtox, Giasco og Lavoro. Vi har altså et stort udvalg af sikkerhedssko blandt de bedste på markedet, så du frit kan vælge, hvilket design du bedst kan lide.

Hvis du vil have et overblik over vores store sortiment af sikkerhedssko, som passer til lige netop dit erhverv, så har vi hos Ekco gjort det nemt for dig og inddelt vores sikkerhedssko i kategorier efter erhverv. I kategorierne finder du sikkerhedssko særligt anvendelige til byggeri og håndværk, lager og logistik, køkken og sundhedssektoren.

VI HOS EKCO ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED VEJLEDNING 

Har du spørgsmål til vores mange sikkerhedssko eller vores øvrige produkter, er du velkommen til kontakte os på telefonnummeret +45 46 75 76 22 eller via mail på [email protected]. Du er også meget velkommen til at besøge vores butik i Roskilde, hvis du vil prøve dine ønskede sikkerhedssko på. Vi ser frem til at hjælpe dig!