Birkenstock Professional

Er du på udkig efter skridhæmmende sko, som ser smukke ud og samtidig giver dig optimal komfort? Så skal du kigge nærmere på vores ergonomiske og skridhæmmende sko fra det populære mærke Birkenstock Professional. Hos Ekco mener vi ikke, at praktiske sko, som kan bruges på arbejdet, behøver at være lig med kedelige sko, der ikke ser smarte eller moderne ud.

Tag et kig i vores udvalg af skridhæmmende sko fra Birkenstock Professional og find din favorit. Vi forhandler sandalerne i flere forskellige farver, så der er en til enhver smag. Du vil bestemt ikke fortryde dit køb af Birkenstock Professional-sandaler, men du vil derimod højst sandsynligt blive afhængig af den maksimale komfort, sandalerne bidrager med.

pr. side

4 varer

Faldende orden
 1. Birkenstock Professional
  Arizona prof sandal - black
  Fra 1.000,00 kr. Inkl. moms 800,00 kr.
  På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
 2. Birkenstock Professional
  QO 400 - black
  Fra 1.250,00 kr. Inkl. moms 1.000,00 kr.
  På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning

4 varer

FIND ERGONOMISKE BIRKENSTOCK PROFESSIONAL-SANDALER HER 

Her på siden kan du finde Birkenstock Professional-sandaler i den klassiske model med to remme øverst på foden, som kaldes Arizona grundet det smukke look, som leder tankerne hen på ørkenvandringer under sydens sol. Sandalerne fås med hvide, sorte og blå remme, som kan indstilles efter behov med spænder, så de passer perfekt til dig.

Sandalerne består af en bund, der er anatomisk formet med en kork-latex-fodseng, og de har desuden en overdel af blødt naturlæder og en dæksål af ruskind. Kork er et bæredygtigt råstof og et naturprodukt, som er varmeisolerende og har gode, dæmpende egenskaber, så du ikke skal bekymre dig om at larme, når du går. Sandalernes dæksål af ruskind er fleksibel, tilpasser sig hver en fod og sikrer dig et behageligt fodklima selv ved fysisk aktivitet som på arbejdet i sundhedssektoren eller i restaurationsbranchen. Komfort er altså nøgleordet hos Birkenstock Professional.

Du kan både finde sandalerne i smal og bred fodbredde, så du kan få den, der passer bedst til din fod. Sandalerne er desuden unisex og klæder både mænd og kvinder, så ingen skal blive snydt for de fine sandaler. Køb et par Birkenstock Professional-sandaler til både dig og din kollega, så I kan nyde den gode komfort sammen. 

EKCO HAR SKRIDHÆMMENDE SKO TIL DIG 

Foruden vores skridhæmmende sko fra Birkenstock Professional forhandler vi hos Ekco også skridhæmmende sko fra Sika, som giver dig tryghed, så du ikke glider på arbejdspladsen. Se også vores udvalg af funktionærsko og sikkerhedssko, som er velegnet til erhverv. Vi har arbejdssko til enhver arbejdsplads.

Har du spørgsmål til vores store sortiment af Birkenstock Professional eller øvrige skridhæmmende sko, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. +45 46 75 76 22 eller via vores mail [email protected]. Hvis du gerne vil komme og prøve vores Birkenstock Professional-sandaler på, har du desuden mulighed for at besøge os i vores butik i Roskilde, hvor vi står klar til at hjælpe dig.