Ensfarvet logotransfer på venstre bryst

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Varenummer:
polylogolille

Vi sætter logo på dit tøj så du får styrket din profil og teamånd.

MINIMUM BESTILLING PÅ 10 STK !!!

For at få dit logo på venstre bryst på tøjet så skal du sende dit logo som vedhæftet fil til: [email protected]
 
Det bedste vil være hvis du sender det som vektorgrafik, hvor filformatet er ai, eps eller pdf. Har du ikke logoet i vektorgrafik, kan vi rentegne det mod betaling.
 
Du får en korrektur på mail, og vi starter ikke produktionen, før du godkender logoet.
Når vi én gang har fået dit logo godkendt, gemmer vi det. Dermed er arbejdsgangen hurtigere næste gang, du bestiller tøj med tryk eller broderi hos EKCO.dk
 

Kontakt os for at høre mere

Du er velkommen til at kontakte [email protected] eller telefon 4675 7622 og få en snak om tryk og broderi. Vi

81,25 kr. Inkl. moms 65,00 kr.

Vi sætter logo på mere end 25000 stk. tøj hvert år, og har gjort det siden 1986, så du er i gode og erfarne hænder til at få sat dit logo på dit nye tøj.

Vi benytter den

BEMÆRK PRISEN ER FOR 10 stk.

En serigrafisk transfer laves på den traditionelle trykmetode, hvor motivet produceres ved at presse farve igennem et finmasket net, der er spændt ud på en ramme. Serigrafiske transfers er hjertet i virksomheden og det vi, siden 1980, har specialiseret os inden for, og som vi konsekvent arbejder på at forbedre. Det betyder også at vi i dag har et bredt sortiment af forskellige serigrafiske transfers, der alle egner sig bedst til forskellige tekstiler og formål. 

 

Transfer

Dette er en fællesbetegnelse for et motiv, en tekst eller lignende, der trykkes på en speciel type papir eller folie og herefter overføres på tekstilet ved hjælp af en varmepresser.

Transfers er noget af det, vi er bedst til, og som vi er passioneret for at forbedre hele tiden. Vi producerer både serigrafiske transfers og digitale transfers, som hver har sine fordele og formål de egner sig til.