Træsko

Her på siden finder du et stort udvalg af træsko med og uden sikkerhed. Træsko er yderst anvendelige inden for forskellige industrier, og med vores brede sortiment har du mulighed for at få fingrene i netop den model, der vil passe bedst til medarbejderne i din branche. Alle de arbejdstræsko som du finder hos os, er udviklet med et højt fokus på kvalitet og komfort, og de kan købes fra anderkendte mærker som blandt andet Brynje, Sika og Bjerregaard.

Se nærmere på vores udvalg af træsko til attraktive priser lige her på siden. Kan du ikke finde det rette par sko her, kan du med fordel gå på opdagelse i vores øvrige udvalg af sikkerhedssko, hvor du kan finde et bredt sortiment af forskellige typer arbejdssko, der holder fødderne beskyttede.  

pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

TING DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ I VALGET AF DE RETTE SIKKERHEDSTRÆSKO

Har du et arbejde, der kræver arbejdssko med indbygget sikkerhed, skal du naturligvis gå efter et par sikkerhedstræsko frem for almindelige træsko. Dog er der nogle ting du skal være opmærksom på, når du skal vælge de helt rette arbejdstræsko til din branche og til dine medarbejderes behov. Vi har nemlig et stort udvalg af sikkerhedstræsko med forskellige funktioner.

Er der eksempelvis et behov for, at træskoene skal af og på mange gange i løbet af en arbejdsdag, kan det være en stor fordel at vælge en sikkerhedstræsko uden hælkappe. Er dette dog ikke nødvendigt, og har du et fysisk krævende arbejde, der kræver, at træskoen sidder ordentligt fast på foden, skal du derimod vælge en sikkerhedstræsko med hælkappe.

Har du meget knælende arbejde, kan en træsko med udvendig slidnæse også være at foretrække, så skoen ikke slides op alt for hurtigt. Hertil skal arbejdsmiljøet afgøre, hvorvidt der er behov for eksempelvis skridhæmmende og/eller vandafvisende træsko. Skridhæmmende træsko kan blandt andet være at foretrække for medarbejdere, der arbejder i et lagermiljø, hvor glatte gulve kan forekomme.

 

EKCO – ROSKILDES ÆLDSTE GROSSIST OG FORHANDLER AF SIKKERHEDSSKO 

Har du spørgsmål til vores sikkerhedstræsko, eller vores øvrige produktsortiment til erhverv, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på [email protected]. Vi har eksisteret siden 1986, hvilket giver os en ekspertise udover det sædvanlige. Vi står derfor klar til at besvare alle dine spørgsmål - både store som små.

Ønsker du at mærke og se varerne, inden du køber et større parti til dine medarbejdere, er du også mere end velkommen til at besøge os i vores butik på den centrale københavnsvej i Roskilde, blot 3 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen. Vi tilbyder desuden også virksomheder på Sjælland at få besøg af vores rullende butik, så medarbejderne her kan prøve skoene på og straks få den rette størrelse udleveret.