Jobsko - Sko uden sikkerhed

Har du et arbejde, som ikke kræver fodtøj med sikkerhed? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af arbejdssko uden sikkerhed, der er det perfekte valg for dig, der skal bruge et par professionelle sko til det daglige arbejde. I sortimentet er der et højt fokus på komforten og kvaliteten – det er vigtigt, at skoene er både praktiske, holdbare og rare at gå rundt i, så din arbejdsdag ikke bliver forstyrret af sko der skarver eller irriterer.

I blandt udvalget finder du diverse sneakers og sportssko til eksempelvis tjenere fra blandt andet AIRTOX, Adidas og Monitor. Herudover finder du også nogle behagelige Birkenstock sandaler til blandt andet sygeplejersker. Der er mange brancher, som har behov for arbejdssko uden sikkerhed, så det er blot med at gå på opdagelse i vores udvalg herunder, så du kan finde de arbejdssko, der passer bedst til dine medarbejderes behov.

pr. side

5 varer

Faldende orden

5 varer

SANDALER OG SNEAKERS TIL SYGEPLEJERSKER, TJENERE, RECEPTIONISTER M.FL.

For alle de mennesker der står og går meget i sit arbejde, er det afgørende med noget godt fodtøj. Dette gælder altså hvad enten man arbejder som sygeplejerske på et hospital eller et plejehjem, som tjener i en restaurant eller som receptionist på et hotel eller lignende. Sunde arbejdssko sørger ikke kun for, at dine fødder kan komme igennem arbejdsdagen uden belastninger – de forebygger også arbejdsulykker og holdningsskader.

Med sandaler fra Birkenstock får du en anatomisk formet fodseng og en god pasform, som udgør en supersål for flere typer faggrupper. Sålen består af to komponenter, der gør den særligt god til arbejde, hvor man går og står meget. Den ene komponent er en glidehæmmende og fedtbestandig løbesål af kvalitetsgummi, der bidrager til et godt greb. Den anden er en stødisolerende mellemsål, der skåner leddene. Desuden giver sandalerne en god naturlig ventilation til fødderne, hvilket er en fordel på særligt de varme sommerdage.

På de køligere dage kan nogle sneakers være at foretrække. I vores sortiment får du derfor et stort udvalg af sneakers, som er ideelle til arbejde, da de bl.a. indeholder stødabsorberende egenskaber, letvægtsegenskaber eller har andre fordelagtige kvaliteter.  

 

KONTAKT OS FOR NÆRMERE VEJLEDNING 

Vores udvalg af arbejdssko uden sikkerhed er stort. Er du derfor i tvivl om, hvilke af vores sko her på siden, der er de bedste for netop dig og dine medarbejdere eller om I, i stedet skal have nogle sikkerhedssko? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaringer med salg af diverse arbejdssko, og derfor har vi en stor ekspertise indenfor området. Du kan kontakte os direkte på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på [email protected], hvor vi bestræber os på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.