-

Funktionær sko

Hos ECKO finder du lækre og behagelige funktionærsko til dagligdagen, som med fordel kan bruges både på arbejdspladsen og i fritiden. Komfortabelt fodtøj er yderst vigtigt, hvilket gælder for alle aspekter af vores dagligdag. Vores sortiment består af anerkendte brands som Adidas, Birkenstock, Lloyd mv., der hver og en har føddernes komfort i tankerne, når de producerer deres kvalitetssko. I vores udvalg af gode og komfortable sko, sneakers og sandaler finder du både modeller til mænd, kvinder og som unisex. Du vil dermed sagtens kunne finde et par gode arbejdssko eller sandaler her hos os. Vores professionelle sko til hverdagen er for os, som har ikke behov for sikkerhed på vores arbejdsplads, men derimod komfort og behageligt fodtøj.

PROFSKODianCongresoskridhmmendeletvagtskotjenerskoellerchauffrskosort-20
Pris: Ekskl. moms: 639 kr Inkl. moms: 799 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 399 kr Inkl. moms: 499 kr
PROFSKOBernaCongresoskridhmmendeletvagtskotjenerskoellerchauffrskosort-20
Pris: Ekskl. moms: 639 kr Inkl. moms: 799 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 399 kr Inkl. moms: 499 kr
PROFSKOSofiaskridhmmendeletballarinamedstropovervristentjenerskoellerchauffrskosort-20
Pris: Ekskl. moms: 639 kr Inkl. moms: 799 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 399 kr Inkl. moms: 499 kr
PROFSKODianFranciaskridhmmendeletvagtskotjenerskoellerchauffrskosort-20
Pris: Ekskl. moms: 699 kr Inkl. moms: 874 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 499 kr Inkl. moms: 624 kr
MARATHONBOAMONITEX-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.356 kr Inkl. moms: 1.695 kr
AdidasAdvantagestripeHviderenklassikdagligdagssko-20
Adidas
Ekskl. moms: 640 kr Inkl. moms: 800 kr
VANVITTIGTBLACKFRIDAYDESIDSTEPARAirtoxYY22letfunktionrsneakers-20
Airtox
Ekskl. moms: 1.199 kr Inkl. moms: 1.499 kr
PROFSKODianCalpeskridhmmendeletogndbararbejdsskosort-20
Ekskl. moms: 498 kr Inkl. moms: 623 kr
Tretornsmartgummistvlemedlavtskaft-20
Dunlop
Ekskl. moms: 399 kr Inkl. moms: 499 kr
200564XATicaoGTXSalomonvandttGoretexskoSort-20
Salomon
Ekskl. moms: 1.036 kr Inkl. moms: 1.295 kr
200523XAPro3DGTXSalomonvandttGoretexskoSort-20
Salomon
Ekskl. moms: 1.400 kr Inkl. moms: 1.750 kr
200515ShelterCSWPSalomonvandttGoretexhalvstvleSort-20
Salomon
Ekskl. moms: 1.240 kr Inkl. moms: 1.550 kr
12 vare(r)

BEHAGELIGT OG KOMFORTABELT FODTØJ TIL ARBEJDET

Ikke alle har behov for sikkerhedssko på deres arbejdsplads, men stort set alle har behov for komfortabelt fodtøj, der gør hverdagen lettere, hvad enten man sidder, står eller går meget. Vores udvalg af funktionærsko er udvalgt på baggrund af deres kvalitet, komfort og holdbarhed, så du kan have dem i lang tid uden at skulle få vabler eller ømme fødder. Alle vores modeller er lette, bløde og en anelse stødabsorberende, så dit arbejdsliv og hverdag vil føles rare.

Man kommer langt med et par gode sko, som ikke kan distrahere en fra ens daglige gøremål. Du finder bl.a. de yderst populære Birkenstock i vores sortiment, som især bliver benyttet af ansatte i sundhedssektoren på grund af sandalernes komfort og simple designs. De er desuden også særdeles populære at benytte på varmere dage i fritiden. Vi forhandler også med det luksuriøse mærke, Lloyd, som er kendt for deres kvalitetsherresko i læder, der giver deres fodtøj et udtryk af elegance, som vil være oplagt at have på til forretningsmøder, på kontoret eller til konferencer.

Et par gode sneakers skal man ikke kimse ad og det gælder uanset, hvad du laver til hverdag, så længe det ikke kræver særlige sikkerhedsforanstaltninger. Sneakers er en klassiker indenfor fodtøj og du finder særdeles behagelige modeller fra bl.a. Airtox og Adidas i vores sortiment til mænd og kvinder.

PROFESSIONELLE FUNKTIONÆRSKO KØBES HOS EKCO

ECKO har efterhånden eksisteret i mange år, hvilket gør os eksperter, når det kommer til fodtøj til erhvervslivet samt arbejdstøj. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores produktsortiment her på siden. Du kan enten kontakte os på telefon +45 467 572 22 eller sende en mail til ekco@ekco.dk. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vores fysiske butik er lokaliseret i Roskilde blot 3 minutters kørsel fra Holbækmotorvejen. Her er du mere end velkommen til at tage et smut forbi, hvis du gerne vil se eller mærke vores produkter, inden du køber dem. Vores åbningstider kan du se her på siden.