-

Sikkerhedssandaler

Det kan være lidt af en jungle at vælge de rette sikkerhedssko, da der er mange overvejelser, som skal tages i betragtning. Alt efter hvor krævende dit arbejdsmiljø er, vil du skulle vælge imellem forskellige værneegenskaber og samtidig sørge for at overholde eventuelle sikkerhedskrav, der stilles til dit fodtøj.

Hos EKCO tilbyder vi et bredt sortiment af komfortable og åndbare sikkerhedssandaler til dig, der går eller står meget i løbet af en arbejdsdag uanset om det er inde eller ude. Vores sikkerhedssandaler fås med et væld af forskellige værneegenskaber og flere certificeringer, der opfylder gældende sikkerhedskrav.

Udsalg
GiascoNepalS1Psikkerhedssandal-20
Giasco
Pris: Ekskl. moms: 699 kr Inkl. moms: 874 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 300 kr Inkl. moms: 375 kr
GiascoMiamiletteogmetalfrisikkerhedssandalerS1pFRIFRAGT-20
Giasco
Ekskl. moms: 849 kr Inkl. moms: 1.061 kr Ned til: 849 kr
MonitorROBOTICerenletvgtsogbensikkerhedssandalisportyudfrelse-20
Monitor
Ekskl. moms: 1.119 kr Inkl. moms: 1.399 kr
HKSDKmodelZ2sikkerhedssandalmedhurtiglukUTurn-20
HKSDK
Ekskl. moms: 1.751 kr Inkl. moms: 2.189 kr
PortwestFC04CompositeliteESDTagusSandalS1PSort-20
Portwest
Ekskl. moms: 885 kr Inkl. moms: 1.106 kr
HKSDKR2Sikkerhedssandalmedvelcromedsmvrn-20
HKSDK
Ekskl. moms: 1.490 kr Inkl. moms: 1.863 kr
7 vare(r)

Køb sikkerhedssandaler fra Brynje, HKSDK, Giasco og mange flere 

Vi forhandler alle de kendte mærker som Brynje, Lavoro, HKSDK, Monitor og mange flere. Hos EKCO har vi sparet alle de dyre mellemled væk ved at importere direkte fra fabrikken. Det betyder at du kan købe sikkerhedssandaler til konkurrencedygtige priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Særligt har vi et bredt udvalg af sikkerhedssko fra Giasco, der er blandt Italiens førende producenter af sikkerhedsfodtøj. Med sikkerhedssandaler fra det italienske mærke er du garanteret sko med høj sikkerhed, der er meget komfortable, lette og slidstærke. Vi har naturligvis udvalgt de mest populære modeller til både herrer og damer, hvorfor du kan være sikker på at få en sikkerhedssandal i et moderne design.

Du kan blandt andet få sikkerhedssandaler med:

  • Tåværn
  • Sømværn
  • Skridsikkersål
  • Reflekseffekter

 

Og som er:

  • Antistatisk og metalfri
  • Olie-, syre- og benzinresistent
  • Stødabsorberende
  • Svedtransporterende
  • Antibakteriel
  • Varme- og kulderesistent

 

Få rådgivning om de rette sikkerhedssko 

Det er altafgørende for os at du ender med de helt rette sikkerhedssko. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig om de mange forskellige værneegenskaber og beskyttelsesklassificeringer, der matcher dine behov. Desuden kan du altid spørge os til råds om alt lige fra valg af producent, model eller størrelse. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af sikkerhedssandaler eller øvrige produktsortiment til erhvervslivet, er du mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på ekco@ekco.dk, hvor vi bestræber os på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.