Lavoro

PROFSKO LAVORO STARDUST metalfri letvægts sikkerhedssko med boost i sålen samt hurtig luk, lavet i åndbart vegansk skind

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
stardust

PROFSKO LAVORO metalfri letvægts sikkerhedssko med boost i sålen samt hurtig luk, lavet i åndbart vegansk skind.

Markedets lette sko - som holder til arbejdsbrug.

Til bredde fødder

Sømværn: Kevlar

Tåkappe: Komposit

Ydersål: Gummi + pu

Indersål: Lavoro x-max antistatic

Oversidens materiale:  Sort micro og spacenet textil

INDER LINDING: Gråt vardikomfort tekstil

Vidde: 11

                      

Electro Static        Composite      Antistatic         Fuel/Oil            

Dissipative (ESD)  Toe Cap                                 Resistant Sole

         

Kevlar Midsole  Anti Slip Sole     Shock Absorber

Lavoro Sikkerhedssko Stardust Blue er en sporty sikkerhedssko med Energy Return såler. Tåværnet er gjort let og lavet i komposite, men selvfølgelig stadig stærkt og overholder gældende regler. Lavoro har sit eget antistatiske system kaldet X-MAX, samt en blød og behagelig TPU sål. Sømværnet er lavet i kevlar, derfor er skoen også lavet til den metalfri klasse. Anti slip sålen er også olieresistent. Det praktiske lukkesystem gør at du nu kan sige farvel til snørebånd. Alt i alt får du en virkelig let og lækker sikkerhedssko med Lavoro’s Starlight Blue.

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Lavoro eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Specifikationer
MærkeLavoro
Teknisk information

                                            

Electro Static        Composite Toe Cap     Antistatic      Kevlar Midsole     Fuel/Oil            Anti Slip Sole     Shock Absorber

Dissipative (ESD)                                                                               Resistant Sole