SKOXPRESSEN – den rullende butik
Kniber det med tiden? Så kommer vi til dig - til alle dem som har behovet, men ikke har tiden...
Vi kender det alle, vi har en travl hverdag og vi skal gerne nå så meget inden at dagen er omme. For at hjælpe dig har vi lavet den rullende butik. Den rullende butik hjælper dig med at træffe hurtige og velovervejet beslutninger når det kommer til erhvervsbeklædning og job- & sikkerhedssko. Vi kommer med et smil og besøger dig og din virksomhed og giver en professionel vejledning, således at du kan gå hjem med en bekrymring mindre når du har fri.
Tøv ikke med at kontakte os!

Ring, mail eller besøg os på:

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag 06.55–16.00
  • Tirsdag 06.55–16.00
  • Onsdag 06.55–16.00
  • Torsdag 06.55–16.00
  • Fredag 06.55–15.30
  • LØRDAG OG SØNDAG OG HELLIGDAGE LUKKET

Book en afprøvning

Det er muligt at booke en afprøvning, så giv os et kald på: +45 467 576 22


Vi er glade for at du er interesseret i at benytte dig af vores ”se, prøv og vælg” service, men desværre dækker vi endnu ikke alle områder af landet, men vi er aktive i det meste af Sjælland - skriv os en besked og vi vender tilbage med om vi dækker netop dit område.

Hvis vi ikke gør, så fortvivl ikke, du kan vælge at benytte dig af vores online shop og få varerne leveret, så du har mulighed for at afprøve og eventuelt sende retur hvis det ikke passer – eller endnu bedre, kig ind i vores store udvalgsshop på københavnsvej 106 i Roskilde, så kan du se, prøve og vælge imellem vores mange varer fra de største producenter.

Book SkoXpressen