Mascot

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - F0141-902-0901 Sikkerhedsstøvle - Sort/kobolt

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
F0141-902-0901

Produktinformation

  • Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden.
  • Tåkappen er af komposit og dermed helt fri for metal. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser.
  • Indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod.
  • Stabiliseret med det MASCOT-patenterede multifunktionsgelenk, der gør fodtøjet velegnet selv på ujævne underlag eller ved arbejde på stiger.
  • Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU.
  • Sålen er olie- og benzinresistent.

FleksibelLav vægtMetalfrit fodtøjKomposittåkappeTekstilsømværnStabiliserende gelenk med stødabsorberingPronose gør fodtøjet velegnet til knælende arbejdspositionNon-marking sål – smitter ikke afSkridhæmmende sålSålmateriale af PU/PU, varmebestandig op til 140°CStigegrebStødabsorberende mellemsålOlie/benzin resistent sålVandtætTPU-tåforstærkning

 

 

 

 

Fra 1.585,94 kr. Inkl. moms 1.268,75 kr.

Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Metalfri. Snørelukning. Vandtæt membran i MASCOTEX®. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Multifunktionsgelenk stabiliserer og har indbygget komfortskum. Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU. Non marking ydersål - smitter ikke af. TPU tåforstærkning. Velegnede til knælende arbejde. Stigegreb. Profildybde 5,0 mm. Indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. Stødabsorberende indlægssåler er udtagelige, slidstærke og ergonomiske. Tekstilfor, åndbart. Sålen er olie- og benzinresistent.

Specifikationer
MærkeMascot