Mascot

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - F0136-902-09 Sikkerhedsstøvle - Sort

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
F0136-902-09

Produktinformation

  • Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden.
  • Fodtøj med det patenterede Boa®-lukkesystem er en stor hjælp i en travl hverdag. Med Boa®-lukkesystemet kan du lynhurtigt få dit fodtøj af og på.
  • Tåkappen er af komposit. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser.
  • Udtagelig indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod.
  • Indsats i mellemsålen af støddæmpende letvægtsmateriale.
  • Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU.
  • ESD-godkendte.

FleksibelLav vægtKomposittåkappeTekstilsømværnPronose gør fodtøjet velegnet til knælende arbejdspositionNon-marking sål – smitter ikke afSkridhæmmende sålSålmateriale af PU/PU, varmebestandig op til 140°CStigegrebStødabsorberende mellemsålVandafvisende i henhold til normenOlie/benzin resistent sålTPU-tåforstærkning

 

 

 

 

Fra 1.904,69 kr. Inkl. moms 1.523,75 kr.

Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Boa® lukkesystem med snører af rustfri stål, nem drejelukning og hurtig klik-åbning. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Indsats i mellemsålen af støddæmpende letvægtsmateriale. Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU. Slidstærk non marking ydersål smitter ikke af. TPU tåforstærkning. Skaft i åndbart fuldnarv læder af højeste kvalitet. Sålen er varmebestandig op til 140°C. Stigegreb. Profildybde 5,0 mm. Udtagelige indlægssåler med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. Sålen er olie- og benzinresistent. ESD-godkendte efter EN 61340-4-3: 2002.

Specifikationer
MærkeMascot