-

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - F0134-902-09 Sikkerhedssko - Sort

Varenummer:F0134-902-09

På lager - 1-6 dages levering

Ekskl. moms: 914 kr Inkl. moms: 1.143 kr
* Obligatoriske felter

Produktinformation

  • Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden.
  • Tåkappen er af komposit og dermed helt fri for metal. Komposit er hverken kulde- eller varmeledende, og tåkapper af komposit yder derfor ekstra komfort i både varme og kolde omgivelser.
  • Udtagelig indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod.
  • Indsats i mellemsålen af støddæmpende letvægtsmateriale.
  • Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU.
  • ESD-godkendte.

FleksibelLav vægtMetalfrit fodtøjKomposittåkappeTekstilsømværnPronose gør fodtøjet velegnet til knælende arbejdspositionNon-marking sål – smitter ikke afSkridhæmmende sålSålmateriale af PU/PU, varmebestandig op til 140°CStigegrebStødabsorberende mellemsålVandafvisende i henhold til normenOlie/benzin resistent sålTPU-tåforstærkning

 

 

 

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Metalfri. Snørelukning. Tåkappe af komposit. Sømværn af specialtekstil. Indsats i mellemsålen af støddæmpende letvægtsmateriale. Stødabsorberende, blød og fleksibel to-komponent sål af PU/PU. Slidstærk non marking ydersål smitter ikke af. TPU tåforstærkning. Skaft i åndbart fuldnarv læder af højeste kvalitet. Sålen er varmebestandig op til 140°C. Stigegreb. Profildybde 5,0 mm. Udtagelige indlægssåler med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. Sålen er olie- og benzinresistent. ESD-godkendte efter EN 61340-4-3: 2002.

Teknisk Information