Airtox

Med AIRTOX får du verdens letteste sikkerhedssko, hvori en overlegen teknologi kombineres med en uovertruffen kvalitet og et flot skandinavisk design. Her får du et udvalg af forskellige spændende kollektioner af professionelt sikkerhedsfodtøj, der er udviklet ved hjælp af avancerede og patenterede teknologier. Anvendelsen af disse teknologier har medført, at AIRTOX har formået at skabe nogle lette og atletiske arbejdssko med en yderst høj komfort og en sikkerhed udover det sædvanlige.

Gå på opdagelse i vores udvalg af AIRTOX sikkerhedssko her på siden og find det par, der opfylder dine medarbejderes behov. Er du i tvivl om, hvilke der er de mest optimale for medarbejderne i din virksomhed, kan du med fordel klikke dig igennem vores sortiment af sikkerhedssko, der er kategoriseret efter branche - ellers er du også mere end velkommen til at kontakte os for nærmere vejledning.

Airtox
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

AIRTOX SIKKERHEDSSKO - TEKNOLOGIER

Alt design, udvikling og research foregår i AIRTOX’ hovedkvarterer, der er baseret i Danmark. Her gør de brug af mange forskellige teknologier og ”registrerede varemærker”, hvilket skal sikre den højeste sikkerhed og kvalitet. I nedenstående kan du læse nærmere om nogle af de teknologier, AIRTOX anvender.

  • Aquacell er en avanceret membran, der sikrer 100% vandtæthed, selv under de mest ekstreme vejrforhold. Herudover har det en øget åndbarhed på 25% i forhold til andre sammenlignelige membraner.

 

  • Whitelayer er det stærkeste sømværn på markedet, der samtidig er lavet i et blødt, let og meget fleksibelt fibermateriale. Her er formålet at opnå en så høj sikkerhed som muligt, kombineret med et let fodtøj med høj komfort.

 

  • Uturn er AIRTOX’ eget patenterede lukkesystem, som er et alternativ til snørebåndet. Uturn sørger for at stramme skoen jævnt, så den får et stabilt greb om foden. Det er utrolig simpelt at bruge.

 

  • Cool&me er et avanceret kølesystem, der giver mulighed for en exceptionel luftcirkulation, der skaber den perfekte balance mellem temperatur og komfort. Her transporteres luften altså konstant væk fra fødderne, hvilket holder dem tørre og lugtfrie.

 

  • Powerbreeze er et microfibermateriale, der anvendes i stort set alle AIRTOX’ produkter. Det benyttes generelt for at sikre en konstant strøm af luft, hvilket garanterer en høj åndbarhed.

 

I AIRTOX sikkerhedssko anvendes der altså mange teknologier, så medarbejdere i forskellige arbejdsmiljøer kan få glæde af forskellige AIRTOX modeller. Du kan også finde nogle AIRTOX arbejdssko uden sikkerhed.

Har du spørgsmål til vores produkter fra AIRTOX, eller nogle af vores øvrige mærker, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon +45 467 576 22 eller sende os en mail på [email protected]. Vi bestræber os på at besvare din forespørgsel så hurtigt som muligt.