-

Let og robust sikkerhedsstøvlet 769851 Reaction XXT Pro BOA® Mid

Varenummer:Sika769851

På lager - 1-6 dages levering

Pris: Ekskl. moms: 1.695 kr Inkl. moms: 2.119 kr
Specialpris Tilbud:Ex Tax: 1.314 kr Inkl. moms: 1.642 kr
* Obligatoriske felter
jy7683u3dp00k7osl4u
Let og robust sikkerhedsstøvlet af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Med BOA® Fit System. Den fleksible ydersål er skridhæmmende, let og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Støvletten har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD-godkendt, med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke.
kfgbqjs31qgq7vjefnoLet og robust sikkerhedsstøvlet af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Med BOA® Fit System. Den fleksible ydersål er skridhæmmende, let og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Støvletten har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD-godkendt, med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke. kfgbqjs31qgq7vjefnoLet og robust sikkerhedsstøvlet af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Med BOA® Fit System. Den fleksible ydersål er skridhæmmende, let og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Støvletten har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD-godkendt, med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke.
Produktbeskrivelse

Detaljer

jy767odyxm2ogxkqtp8kfgbsdxfcavryy4r3te

Produktinformation

 
CE NormEN ISO 20345:2011
SerieWellmaxx
YdersålSkridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/PU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi
OverlæderSlidstærkt, vandafvisende og åndbart læder
InderfórInderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale
IndlægssålIndlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale
Særlige egenskaber
  • Læderstøvlet med BOA® Fit System
  • Refleksdetaljer
Brancher
  • Let industri
  • Byggeri og håndværk
  • Transport og lager
KønUnisex
Vægt0,573 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser36-48
Køn Unisex Vægt 0,573 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42. Størrelser 36-48
Teknisk Information