-

Let og robust sikkerhedssko 729831 Senex XXT Pro BOA®

Varenummer:Sika729831

På lager - 1-6 dages levering

Ekskl. moms: 1.431 kr Inkl. moms: 1.789 kr
* Obligatoriske felter
jy7683u3dp00k7osl4u
Let og robust sikkerhedssko med BOA® Fit System. Af slidstærkt, vandafvisende og hurtigttørrende microfiber/Cordura® tekstil. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD godkendt og læderfri. Med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke.
kfgbqjs31qgq7vjefnoLet og robust sikkerhedsstøvlet af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Med BOA® Fit System. Den fleksible ydersål er skridhæmmende, let og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Støvletten har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD-godkendt, med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke. kfgbqjs31qgq7vjefnoLet og robust sikkerhedsstøvlet af slidstærkt, vandafvisende og åndbart læder. Med BOA® Fit System. Den fleksible ydersål er skridhæmmende, let og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Støvletten har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en stødabsorberende og åndbar indlægssål. ESD-godkendt, med refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke.
Produktbeskrivelse

Detaljer

jy767odyxm2ogxkqtp8Produktinformation
 
CE NormEN ISO 20345:2011
SerieWellmaxx
YdersålSkridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/PU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi
OverlæderSlidstærkt, vandafvisende og hurtigttørrende microfiber/Cordura® tekstil
InderfórInderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale
IndlægssålIndlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale
Særlige egenskaber
  • Med BOA® Fit System
  • Læderfri
  • Refleksdetaljer
Brancher
  • Let industri
  • Byggeri og håndværk
  • Transport og lager
KønUnisex
Vægt0,573 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser36-48
 
 
Køn Unisex Vægt 0,573 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42. Størrelser 36-48
Teknisk Information