Lavoro

LAVORO Geena ultra feminim dame sikkerhedsstøvlet med KlimaKork i sålen.

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Kun %1 tilbage
Varenummer:
Lavorogeena

Sømværn: Kevlar

Tåkappe: stål

Ydersål: Direkte indsprøjtet PU

Indersål: Lavoro DRYtech antistatisk

Oversidens materiale:  Grå nubucklæder

INDER LINDING: Grå Pacific tekstil med skum

Vidde: 10

Fra 1.373,75 kr. Inkl. moms 1.099,00 kr.

Smuk og lækker damestøvlet med højeste sikkerhedsklasse S3 - det vil sige med tåkappe og sømværn. Lavoro Geena gør, at dig som er rådgiver og går i eksempelvis spadserdragt eller som er i administrationen eksempelvis som en del af ledelsen, og som gerne vil fremstå som den flotte kvinde du er, men har vanskeligt med at forene dette med en sikkerhedsstøvlet, du har med denne lækre støvlet fra Lavoro mulighed for at lever op til de største sikerhedsskrav men samttidigt fremstå feminin og formel. Særligt velegnet sikkerhedsstøvlet til rådgivere, tilsyn, juridisk eller finansielle rådgivere.

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Lavoro eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Specifikationer
MærkeLavoro