Lavoro

Til bredde fødder LAVORO Vader metalfri letvægts sikkerhedssko i fulnarv læder uden syninger på oversiden

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Kun %1 tilbage
Varenummer:
LavoroVader

Til bredde fødder

Sømværn: Kevlar

Tåkappe: Komposit

Ydersål: Gummi + pu

Indersål: Lavoro x-max antistatic

Oversidens materiale:  Sort micro og spacenet textil

INDER LINDING: Gråt vardikomfort tekstil

Vidde: 11

Fra 1.623,44 kr. Inkl. moms 1.298,75 kr.

Super let metalfri og sporty sikkerhedssko med gummi i sålen der giver et godt bounce når du går på hårde underlag. Fuldnarv skind overdel uden syninger giver en god beskyttelse imod lettere gnistskabende arbejde som mekaniker, smed eller lignende, og med en S3 godkendelse er den også vandtæt i op til 4 timer i en højde af 4 cm. over gulvet. Letvægtsmaterialerne i sømværnet og tåkappen gør at du her får en attraktiv og meget anvendelig sikkehedsskotil en økonomisk attraktiv pris.

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Giasco eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Specifikationer
MærkeLavoro