Lavoro

LAVORO SILVER letvægts sikkerhedssko med EVA i sålen.

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
LavoroSilver

Sømværn: Kevlar

Tåkappe: Stål

Ydersål: Gummi + EVA + tpu

Indersål: Lavoro x-max antistatic

Oversidens materiale:  Sort micro og spacenet textil

INDER LINDING: Blå dermodry coolmax tekstil

Vidde: 11

Super let og sporty sikkerhedssko med EVA i sålen der giver et godt bounce når du går på hårde underlag. Åndbar overdel giver en stor komfort hvis du arbejder i et varmt miljø indendøre eller i det lune tørre vejr uden for.  Letvægtsmaterialerne i sømværnet og tåkappen, kombineret med den stærke mesh på oversiden, gør at du her får en attraktiv og meget anvendelig sikkehedsskotil en økonomisk attraktiv pris.

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Giasco eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Specifikationer
MærkeLavoro