Lavoro

LAVORO AIR metalfri letvægts sikkerhedssandal med kork i sålen for et naturligt velbehag - store lufthuller.

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Kun %1 tilbage
Varenummer:
LavoroAir

Sømværn: Kevlar

Tåkappe: Composite

Ydersål: iDirekte indsprøjtet pu + tpu

Indersål: Lavoro x-max antistatic

Oversidens materiale:  Sort micro og spacenet textil

INDER LINDING: Blå dermodry coolmax tekstil

Vidde: 11

Fra 1.486,25 kr. Inkl. moms 1.189,00 kr.

Super let og metalfri sikkehedsssandal med hurtig-luk snørre fra A-top. Store lufthuller i siden for en stor komfort hvis du arbejder i et varmt miljø indendøre eller i det lune tørre vejr uden for. I sålen er der kork, som er et naturprodukt der hjælper med at transportere fugten/ sveden væk fra din fod. Kombinatioen imellem kork og så inderforet som er lavet af COOLmax, så får du en sandal der er komfortabel selv under varme forhold. Letvægtsmaterialerne i sømværnet og tåkappen, kombineret med den stærke SPACE-mesh på oversiden, gør at du her får en attraktiv og meget anvendelig sikkehedssandal til en økonomisk attraktiv pris.

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Lavoro eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Specifikationer
MærkeLavoro