Granddads Healing Skin®

Varenummer:healingskin100ml

På lager - 1-6 dages levering

Ekskl. moms: 80,00 kr Inkl. moms: 100,00 kr

Granddads Healing Skin® er naturens hjælpende hånd til lindring i følgende situationer:

•Små forbrændinger

•Solskoldethed

•Insektbid

•Rifter, hudafskrabninger

•Rød og irriteret hud

•Tør hud

Endvidere har nyere erfaringer vist, at den moderne tilretning af gamle traditioner også gør at Granddads Healing Skin® har en lindrende effekt på Psoriasis udslæt.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Granddads Healing skin er et produkt der er baseret på naturlige råvaree. Heriblandt er Bivoks.

Granddads Healing skin påtager sig intet ansvar for eventuelle allergiske reaktioner fra de ingredienser som det indeholder, ligeledes påtager vi intet ansvar for fejlbrug eller misbrug af vores produkter.

Granddads Healing Skin® er et 100% rent naturprodukt uden parabener, uden parfume og uden nogen form for tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer. Produktets farve er den naturlige farve fra bivoks.

 

Granddads Healing Skin® er baseret på ældgamle traditioner fra Nordeuropæers og Native Americans brug af udtræk fra urter. Cremen er udviklet med baggrund i erfaringer opbygget igennem et lang liv med rejser rundt på de europæiske og det Nordamerikanske kontinenter, hvor gamle opskrifter fra lokale kloge mænd og koner, er forfinet og forarbejdet til brug i det 21. århundrede. Granddads Healing Skin® er derfor en moderne creme med rødder i de gode gamle dage, hvor bedstefar eller bedstemor havde en hjemmelavet salve eller creme der kunne hjælpe med lindring imod alle former for hudirritationer.

 

Granddads Healing Skin® indeholder udtræk af følgende urter: Morgenfrue, fuglegræs, lægekulsukker, vejbred og lavendel.

 

 

Derudover indeholder Granddads Healing Skin® olivenolie og bivoks. Sammensætningen af disse urter giver en række enestående egenskaber og så mange anvendelsesområder, at den burde indgå i enhver families husapotek – ikke mindst hos familier med børn.

 

Granddads Healing Skin® er naturens hjælpende hånd til lindring i følgende situationer:

•Små forbrændinger

•Solskoldethed

•Insektbid

•Rifter, hudafskrabninger

•Rød og irriteret hud

•Tør hud

Endvidere har nyere erfaringer vist, at den moderne tilretning af gamle traditioner også gør at Granddads Healing Skin® har en lindrende effekt på Psoriasis udslet.

 

Granddads Healing Skin® er så mild, at den også er anvendelig til småbørns ”røde numser” og produktets naturlige renhed sikrer at børn ikke bliver overfølsomme. Ved små forbrændinger lindrer og heler Granddads Healing Skun(R) næsten øjeblikkeligt og smerten forsvinder meget hurtigt. Det samme gælder ved de irriterende myggestik – Granddads Healing Skin® fjerner straks kløen og svien, hvilket i øvrigt også gælder ved alle andre insektbid som f.eks. bistik.

 

I børnefamilier kender alle børnenes evindelige småskrammer og hudafskrabninger, og for mere modne og aktive personer, har Granddads Healing Skin® en god lindrende effekt imod de mange forskellige former for hudirritationer der opstår ved f.eks. havearbejde, madlavning og golfspil, men med Granddads Healing Skin® i huset er lindringen altid lige ved hånden.

 

Granddads Healing Skin® er et 100% dansk produkt.

 

Producent: Granddads Healing Skin®. 4300 Holbæk

 

Teknisk Information