Giasco

Giasco Rally vandtætte, lette og metalfri sikkerhedssko S3 - FRI FRAGT

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Kun %1 tilbage
Varenummer:
Grally
  • Metalfri - arbejder du i eller som leverandør til lufthavnen, så sparer du at tage skoene af.
  • Bred pasform - passer til bredde Danske fødder
  • Vandtæt med Windtex-membran der øger komforten med effektiv svedtransport
  • Overdel isoleret til -17 grader Celcius
  • Reflekseffekter
  • Antistatisk
  • Olie resistent gummisål
  • Stødabsorberende
  • Skridhæmmende - skridsikker sål der gør at du står fast også i koldt miljø

Giasco er en af Italiens største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1971har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Giasco eksporterer til mere end 90 markeder i verden, og de har en stor markedsandel i Tyskland. Det vil sige, at selv om de er italienske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked i Tyskland, og derfor får du med sikkerhedssko fra Giasco, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Giasco´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

Fra 1.868,75 kr. Inkl. moms 1.495,00 kr.

Utrolig meget for pengene. Metalfri sikkerhedssko, der gør din hverdag lettere specielt hvis du arbejder i en lufthavn.

Tå og hæl området er i kraftigt nubuck med WRU-anti ridse belægning, hvilket gør at sandalen kan tåle lidt ekstra i disse områder. Indlægssålen er lavet med ekstra stødabsorbering i hæl området.

Giasco Rally har hurtig-luk snørresystem samt special tekstilsømværn og komposit tåkappe.

Denne sikkerhedssko er til dig, som har brug for en stødabsorberende og fleksibel sikkerhedssko som er vandtæt og metalfri. Et naturlig valg til dig der går/står meget i løbet af en arbejdsdag hvad enten det er regn, sne eller tørvejr.

Specifikationer
MærkeGiasco