Giasco

Giasco Berg m. patenteret stødabsorbering, lette og metalfri sikkerhedssko S3

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Kun %1 tilbage
Varenummer:
Gberg
  • Høj åndbarhed og fugttransport med overdel af MICROWASH og AIRNET
  • Metalfri - arbejder du i eller som leverandør til lufthavnen, så sparer du at tage skoene af.
  • Bred pasform - passer til bredde Danske fødder
  • Vandafvisende overdel der er meget åndbar
  • ESD klase 3
  • Reflekseffekter
  • Antistatisk
  • Olie resistent
  • Stødabsorberende
  • Skridhæmmende - skridsikkersål der gør at du står fast

Giasco er en af Italiens største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1971 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Giasco eksporterer til mere end 90 markeder i verden, og de har en stor markedsandel i Tyskland. Det vil sige, at selv om de er italienske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked i Tyskland, og derfor får du med sikkerhedssko fra Giasco, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Giasco´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

TÅKAPPE 200J polymeric composite non-thermic i henhold til EN 12568
MELLEMSÅL fleksibel sømværns composit textil i henhold til EN 12568
SOLE 3 RUN tre blødheder af polyurethane antistatisk, resistant to hydrolysis ISO 5423:92, to hydrocarbons and to abrasion, anti-shock and anti-slipping SRC
ANTI VRID indsat i sålen til at forhindre vrid på ujævnt underlag
INSOLE MEMORY, tre-lags extracomfortabel indlægssål med blød latex Memory no-stress i hælområdet og i bukkepunktet ved knæling, som modvirker trykket fra kroppen. Sålen er åndbar, udtagelig, anatomisk stødabsoberende, antistatisk og antibakteriel.
Størrelsesspænd 39-47 Sko vægt str. 42 gr. 495

Fra 1.623,75 kr. Inkl. moms 1.299,00 kr.

Utrolig meget for pengene. Metalfri sikkerhedssko, der gør din hverdag lettere

Tå og hæl området er i kraftigt nubuck, hvilket gør at skoen kan tåle lidt ekstra i disse områder. Indlægssålen er lavet med ekstra stødabsorbering i hæl området.

Skoen har ESD klasse 3 Certificering. Samt special tekstilsømværn og komposit tåkappe.

Denne sikkerhedssko er til dig, som har brug for en stødabsorberende og fleksibel model. Et naturlig valg til dig der går/står meget i løbet af en arbejdsdag.

Specifikationer
MærkeGiasco