-

EKCO ER ECO

Det er vigtigt, at vi passer på både kloden og menneskerne på den, så vi sikrer gode levevilkår for nuværende og kommende generationer. Derfor har vi hos Ekco samlet de brands her på siden, der har taget højde for bæredygtighed og genanvendelige tekstiler. Uanset om tekstilerne skal bruges som arbejdstøj, profilbeklædning eller i din fritid, er det vigtigt at iklæde sig tekstiler, som er produceret med omtanke for miljøet. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af bæredygtige tekstiler nedenfor og find den beklædning, du bruger i dit erhverv eller i din fritid. Vær med til at gå forrest sammen med Ekco og køb tøj i dag, der går hånd i hånd med ansvarlighed og en grønnere fremtid.

SUSTAINABLE TØJ FRA MASCOT TIL MÆND OG KVINDER 

Et brand, der har taget ansvar i en bæredygtig produktion af tekstiler, er Mascot. Mascot leverer professionelt arbejdstøj til mænd og kvinder i slidstæk, høj kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Mascot har fremstillet en række produkter af bæredygtige materialer og i den lækreste, økologiske bomuld, nemlig T-shirts, poloshirts og sweatshirts. Fælles for flere af produkterne er endda også, at de er fremstillet uden brug af pesticider og kemikalier, samt at der er genanvendt polyester i produkterne.

Alle produkterne har en høj slidstyrke og kan dermed bruges i mange år fremover, hvilket er endnu et bæredygtigt plus. Mascots bæredygtige profil fortsætter i selv de mindste deltaljer på produkterne – Mascot har nemlig også valgt at reducere forbruget af ressourcer ved at skifte hængemærket på produkterne ud med et tryk i nakken.

KOLLEKTION FRA F. ENGEL MED GENANVENDELIGE TEKSTILER

Brandet F. Engel har også meldt sig ind i kampen mod klimaforandringerne med en ny kollektion af bæredygtigt arbejdstøj i den høje kvalitet, de er kendte for. Kollektionen hedder ”Safety Light” og har fået et nyt, progressivt design. Sikkerhedstøjet er fremstillet af genbrugsmaterialer inkl. plastikflasker, og for F. Engel repræsenterer kollektionen det første skridt mod flere bæredygtige kollektioner.

Sikkerhedstøjet inkluderer bl.a. overalls, arbejdsbukser, jakker m.m., og de er alle certificeret med Oeko-Tex® Standard 100, så du kan have tiltro til tekstilerne, når du iklæder dig dem. Køb sustainable sikkerhedstøj i dag og vær et godt eksempel over for dine kolleger. Lad det gode budskab sprede sig i dit erhverv.

ID® IDENTITY ER CERTIFICERET MED EU-BLOMST

Den bæredygtige tanke i produktionen af tekstiler fortsætter med brandet ID®, der i 2018 lancerede den første certificerede EU-blomst med deres ”PRO wear CARE”-serie. ID® vil gerne bidrage til at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. EU-blomsten er det europæiske miljømærke og er samtidig din garanti for, at der er taget hensyn til miljøet under produktionen. EU-blomsten stiller krav til råvarer, affaldshåndtering, kemikalier og energiressourcer for at begrænse farlige kemikalier og tungmetaller.

I ID®’s ”PRO wear CARE”-serie finder du T-shirts samt poloshirts til både mænd og kvinder, så ingen skal snydes for den gode kvalitet og den gode samvittighed, der følger med. Tøjet er fremstillet af BCI-bomuld og recycle polyester, så du kan være helt sikker på at få tårnhøj kvalitet. ID®’s tøj har samtidig en lang levetid. Tøjet i serien er i et flot, afslappet design og har et smukt fit samtidig med, at der ikke er gået på kompromis med bevægeligheden.

BÆREDYGTIGE ALTERNATIVER FÅS HOS EKCO 

Vi er stolte af vores bæredygtige profil, og at vi er med til at tage ansvar for både kloden og vores kunder. Hvis du har nogle spørgsmål til kollektionerne med bæredygtige tekstiler fra Mascot, F. Engel eller ID®, er du meget velkommen til at kontakte os. Giv os et kald på tlf. +45 46 75 76 22 eller skriv til vores mail ekco@ekco.dk. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Roskilde, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde dit ideelle tøj.