-

BRYNJE 416 Lightning

Varenummer:416

På lager - 1-6 dages levering

Ekskl. moms: 1.499 kr Inkl. moms: 1.874 kr
* Obligatoriske felter
CE NormEN ISO 20345:2011
Serie400
YdersålEkstra slidstærk, skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende ydersål af PU/nitrilgummi, som modstår varme op til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk, der modvirker vrid og fordeler trykket til hele sålen
OverlæderSlidstærkt, åndbart og vandafvisende fuldnarvlæder
InderfórInderfór af slidstærkt og åndbart mesh med ekstra forstærkning i hælen
IndlægssålStødabsorberende, åndbar, svedtransporterende og slidstærk indlægssål af PU
Særlige egenskaber
  • Design, der sikrer stor synlighed på arbejdspladsen
  • Med Boa® Fit System
  • Med refleksdetaljer og lukket pløs
  • Bred pasform
  • ESD-godkendt
Brancher
  • Sort industri
  • Byggeri og håndværk
KønUnisex
Vægt0,7 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser39-48

 

Produktbeskrivelse

Detaljer


jxu4138ecurmrdhwfxRobust sikkerhedssko med Boa® Fit System, bred pasform og i et design, der sikrer stor synlighed på arbejdspladsen. Ekstra slidstærk, skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende ydersål af PU/nitrilgummi, som modstår varme op til 300 °C (HRO). Med stabiliserende gelenk, der modvirker vrid og fordeler trykket til hele sålen. Af slidstærkt, åndbart og vandafvisende fuldnarvlæder og med en indlægssål af stødabsorberende og svedtransporterende PU. Med lukket pløs, refleksdetaljer og ProNose for ekstra slidstyrke. ESD-godkendt.

jvmeb46xowx11v4v75hBæredygtig sikkerhedsko med Boa® Fit System. Et ”grønt” valg med respekt for miljøet. Skoen er fremstillet af miljøvenligt, stærkt og åndbart TEXPET-tekstil af 100 % genanvendt PET-plast. Ydersålen er af skridhæmmende og slidstærkt PU/TPU og med miljøvenligt POLY-GREEN materiale i hælen for ekstra god stødabsorbering. Den bløde og komfortable ECO-TECH indlægssål er også af POLY-GREEN. Sålens øverste lag er af antibakterielt tekstil, der absorberer fugt og holder fødderne tørrer. Inderfóret er åndbart, svedtransporterende, slidstærkt og antibakterielt. ESD-godkendt. jvmeb46xowx11v4v75hBæredygtig sikkerhedsko med Boa® Fit System. Et ”grønt” valg med respekt for miljøet. Skoen er fremstillet af miljøvenligt, stærkt og åndbart TEXPET-tekstil af 100 % genanvendt PET-plast. Ydersålen er af skridhæmmende og slidstærkt PU/TPU og med miljøvenligt POLY-GREEN materiale i hælen for ekstra god stødabsorbering. Den bløde og komfortable ECO-TECH indlægssål er også af POLY-GREEN. Sålens øverste lag er af antibakterielt tekstil, der absorberer fugt og holder fødderne tørrer. Inderfóret er åndbart, svedtransporterende, slidstærkt og antibakterielt. ESD-godkendt.

Teknisk Information