-

Ansigst visir klar til brug VASKBART - ansigtsbeskyttelse for spredning af smitte

Varenummer:LavoroVisir

På lager - 1-6 dages levering

Ekskl. moms: 95 kr Inkl. moms: 119 kr
  • Køb 250 for 19800 (99 kr inkl. moms) og spar 17%
  • Køb 500 for 31600 (79 kr inkl. moms) og spar 34%

For at hindre smitte ved sprøjt af væske, samt hoste og nys, beskytter dette visir effektivt. Det er udviklet og produceret hos en af europas største værnemiddelsfabrikanter i Portugal, som leverer i tusindvis til de Sydeuropæiske Lande.

Det er udskåret i 2mm PETG- Akryl, og i en form med afrundede hjørner, så det dækker ansigtet meget fint. I forhold til mundbind, dækkes både mund, øjne og næse. Dråber der kommer oppefra, kan ikke trænge ind fra denne vinkel – det er 100 % tillukket.

Det gennemsigtige visir er hæftet på et stykke sypersoft bånd, der sidder om panden. Et 20 mm. bredt bomuldsbånd sidder undt om hovedet og samles i et smart spænde/ åbne beslag i nakken

BEMÆRK : IKKE CERTIFICEREDE VISIRER

Dette Visir er endnu ikke certificeret i henhold til reglerne om personlige værnemidler. Det er derfor ikke gennemtestet og kategoriseret, da produktionen er startet på foranledning af myndighederne i Portugal, men imens certificeringsinstitutterne har været lukket på grund af coronavirus.

 BESKRIVELSE:

VASKBART OP TIL 600

Justerbar størrelse to steder: Afstanden til ansigtet og i lukke systemmet omkring hovedet.

Formet så det passer til anatomien af hovedet.

Stor gennemsigtighed

Anvendes flere gange - kan vaskes

Hurtig åben-luk i nakken.

Ultra letPre-shaped face shield adjusting anatomically to the face

 

 

TEKNISK INFORMATION:

 

Ø  Material: PETG – 2mm

 

Ø  Vægt: 92g

 

Ø  Størrelse: One size - justerbar

 

Ø  Lukning: Microfiber og elastisk justerbar med spænde mekanisme.

 

Ø  Størrelse: 295mmx200mm

 

Ø  Certification not available

 

Kontakt os for at høre mere

Du er velkommen til at kontakte ekco@ekco.dk eller telefon 4675 7622.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lavoro er en af Portugals største og førende sikkerhedsfodtøjsproducenter, som siden 1987 har produceret og udviklet fodtøj til din hverdag. Lavoro eksporterer til mere end 50 markeder i verden.

Det vil sige, at selv om de er Portugisiske, så udvikler de deres fodtøj til det meget krævende marked over hele jorden, og derfor får du med sikkerhedssko fra Lavoro, nogle meget komfortable, lette og slidstærke sikkerheds sko. Vi har udvalgt de bedste og mest egnede modeller til det Danske marked, baseret på vores erfaring med salg af sko og støvler til din hverdag siden 1986, og da vi importerer direkte fra farbikken - altså ingen fordyrende mellemled eller høje markedsføringsbudgetter - så får du utrolig meget sikkerhedsko for dine penge.

Lavoro´s modeller af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler er prisvenlige alternativer til de store etablerede mærker på det danske marked.

besøg Lavoro´s hjemmeside her (bemærk tekst er på Engelsk): https://www.lavoroeurope.com/en/lavoro

 

 

Teknisk Information