Airtox

VANVITTIGT BLACK FRIDAY - DE SIDSTE PAR - Airtox YY22 let funktionær sneakers

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
Varenummer:
yy22

Dette er en sko i vores Funktionærsko kategori. Det vil sige det er PROF-sko til alle os der ikke har krav på sikkerhed eller andre egenskaber for at udføre vores arbejde, men vi har stadigvæk krav på noget ordentligt fodtøj der giver os en bedre og mere komfortabel hverdag, hvad enten vi sidder på kontor, i bilen som konsulent eller står i en butik. Funktionærsko kategorien består af PROF-skoprodukter fra de store brands såvel som de lidt mindre kendte, men de er alle nøje udvalgt for at give os bruge en komfortabel hverdag, hvor vi både er præsentable og oplever velbehag ved vores fodtøj.

 

 EKSTREM KOMFORT MED DET NEMME UTURN SNØRESYSTEM

Den nyeste generation af Y-SERIEN er lavet med fokus på at skabe en serie af sneakers, som tilbyder absolut bedste komfort. Y-SERIEN tilbyder den samme samme høje kvalitet og de samme avancerede teknologier som resten af AIRTOX’ kollektion bare uden sikkerhedsegenskaberne. Airtox YY22 er de første sneakers på markedet, som har det revolutionerende UTURN® snøresystem.

AIRTOX YY22 sneakers er udstyret med en række ekstra egenskaber, som gør dem til et bedre valg end et par almindelige sneakers:

  • YY22 sneakers har vores unikke UTURN® snøresystem, som giver dig en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine sko på. Drej til højre for at stramme og til venstre for at løsne.
  • Overdelen er lavet af det ekstremt åndbare POWERBREEZE® materiale: et tekstil som sikrer at dine fødder forbliver tørre og ventilerede, selv efter en lang aktiv dag.
  • TPU tåforstærkelsen gør skoen holdbar og slidstærk.
  • Den superlette EVA midtersål giver en ekstraordinær stødabsorbering og fleksibilitet.
  • Sålen er lavet med vores innovative Multi Dot Direct Massage System, der forsigtigt og blødt masserer dine fødder og sikrer en bedre blodcirkulation.
Specifikationer
MærkeAirtox