Airtox

AIRTOX UL1P ULTRALET og ÅNDBAR sikkerhedssko -41

På fjernlager: 2-5 dages levering + evt. logopåsætning
Varenummer:
UL1-P-41
Super Features:
Egenskaber:
  • Dual Air-EVA, 3.2 mellemsål
  • NRT gummi ydersål
  • Athletic fit
Størrelse:

37-47

 

 

 

 

 

 

Tilbudspris 2.250,00 kr. Inkl. moms 1.800,00 kr. Regulær pris 2.812,50 kr. Inkl. moms

EVA-Air-sål fremstillet ved hjælp af en avanceret todelt aluminiumsform i kombination med avanceret nanoteknologi. Nyudviklet super-lite EVA kombineret med et ultratyndt lag NRT-gummi øger komfort niveauet betydeligt.

 

Specialdesignet  “Carbon Fiber Extreme” tåkappe på 31 gram. Ja, vi ved det, carbon fiber er ikke i sig selv revolutionerende! Men det helt særlige ved “Carbon Fiber Extreme” tåkappen, er den avancerede formel i kombinationen med low density KDE plasma behandling, som reducerer vægten betydeligt i forhold til andre velkendte Carbon fiber tåkapper. På den måde opnår vi både høj styrke, et minimalistisk udtryk og tydeligvis, ultra lav vægt.

 

Det banebrydende sømværn “WHITELAYER®. Råmaterialet i Whitelayer blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der skulle være særligt lette og fleksible. WHITELAYER®, er efterfølgende blevet videreudviklet af teamet i LAB 32 med henblik på brug i sikkerhedssko. Det ekstremt ambitiøse team har i processen været i stand til at gøre materialet endnu lettere. Det endelige WHITELAYER® “Concept2” sømværn i skoene vejer kun 32 gram og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet ekstremt fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.

 

Superlet mikro-vævet åndbar overdel. Overdelen er fremstillet af et nyt tekstilmateriale som indeholder højteknologiske og ultralette fibertråde og nanofibre. Overdelen er desuden strippet for alt overflødigt foer og andre vægt-tyngende materialer. Resultatet er igen ultra lav vægt, som samtidig yder effektiv åndbarhed og luftcirkulation til fødderne.

 

EN ISO 20345:2011 SB P E SRA

Specifikationer
MærkeAirtox