-

AIRTOX TX66 sikkerhedsstøvlet S3

Varenummer:AirtoxTX66

Ikke på lager

Ekskl. moms: 2.000 kr Inkl. moms: 2.500 kr
AIRTOX TX66 sikkerhedsstøvlet S3

 

 

 

 

 

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX TX66

Er en midtsnit sikkerhedsstøvle, som gør det svært for dig at tro, at du rent faktisk har sikkerhedsstøvlet. Som en del af de nyeste serier fra trend-setting AIRTOX har de den nye "Trans AM" AIR Sål og et avanceret mikrofiber materiale til den øverste, hvilket gør dem meget fleksible, bløde og behagelige for at give dig følelsen af ​​at gå i hverdags sneakers . Derudover har de det revolutionerende UTURN® lukke system, hvilket gør dem meget nemme at binde og løsne.

TX66 støvler så behagelige? Den nyligt udviklede "TRANS AM" AIR sål gør dem bløde, lette og fleksible, samtidig med at de sikrer total sikkerhed. Det øvre materiale er fremstillet med en avanceret mikrofiber, der giver fuld sikkerhed, samtidig med at der sikres uforlignelige niveauer af komfort. De har vores nye og unikke lukke system UTURN - en enkel, hurtig og nem måde at komme ind og ud af dine støvler på ingen tid. Drej til højre for at stramme og drej til venstre for at løsne.
 

Hvilket beskyttelsesniveau giver TX66 sikkerhedsstøvler

Den lave profil NEO-Steel Toe Cap beskytter dine fødder mod tunge genstande, mens du holder dig komfortabel. Det ekstraordinært let og stærke WHITELAYER® anti-penetrationslag holder dine fødder trygge og beskyttede mod negle og enhver anden skarp genstand. Et tyndt, dog meget holdbart lag af gennemsigtig TPU sikrer en brændstof, syre og varme (150oC) resistent ydersål, der ikke efterlader sorte mærker på gulvet. For at sikre, at du får mest ud af dine TX66 sikkerhedsstøvlet, skal du altid huske at have det rigtige par sokker. Vi anbefaler tekniske strømper, der typisk er lavet til vandreture, løb eller sne sport. Brug af almindelige strømper fremstillet af bomuld er en almindelig fejl i stedet, da disse typer af materialer bevarer ekstra fugt, hvilket giver dig følelsen af ​​fugtige og ubehagelige fødder. Nanofiber tekstil gør at den har en høj vandafvisningsprocent, men kan ikke kategoriseres som værende vandtæt.


EN ISO 20345 S3 SRC ESD

Teknisk Information