-

AIRTOX TX3 sikkerhedssko

Varenummer:AirtoxTX3

Ikke på lager

Ekskl. moms: 1.800 kr Inkl. moms: 2.250 kr

 AIRTOX TX3 sikkerhedssko

 

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX TX3 sikkerhedssko

Tilhører de nyeste serier fra trend-setting AIRTOX. Ud over en række superfunktioner omfatter de den nyligt udviklede "Trans AM" AIR sål, som gør dem utrolig behagelige, samtidig med at de sikrer fuld sikkerhed.
 
Nanofiber tekstil gør at denne model har en høj vandafvisningsprocent, men kan ikke kategoriseres som værende vandtæt.
 

Hvorfor er TX3 sikkerhedssko så behagelige

 
Det nyudviklede "TRANS AM" AIR SOLE garanterer fuld sikkerhed, samtidig med at det giver en utrolig komfort. Det øvre materiale er nu lavet af et avanceret mikrofiber materiale, der gør skoene også utrolig behagelige.  
 

Hvordan går TX3 sikkerhedssko til at beskytte mine fødder

 
Den lave profil NEO-Steel Toe Cap beskytter dine fødder mod tunge genstande, mens du holder dig komfortabel. Det ekstraordinært let og stærke WHITELAYER® anti-penetrationslag holder dine fødder trygge og beskyttede mod negle og enhver anden skarp genstand. Et tyndt, dog meget holdbart lag af gennemsigtig TPU sikrer en brændstof, syre og varme (150oC) resistent ydersål, der ikke efterlader sorte mærker på gulvet.  
 
For at være sikker på, at du får mest ud af dine TX3-sikkerhedssko, skal du aldrig glemme at bære det rigtige par sokker. Tekniske anti-fugt sokker, der typisk er lavet til vandreture, løb eller sne sport er de bedste. Brug af almindelige strømper fremstillet af bomuld er en almindelig fejl i stedet, da disse typer af materialer bevarer ekstra fugt, hvilket giver dig følelsen af ​​fugtige og ubehagelige fødder.
Teknisk Information