Airtox OU2 vandtæt outdoor sko

Varenummer:OU2

På lager - 1-6 dages levering

Pris: Ekskl. moms: 1.160,00 kr Inkl. moms: 1.450,00 kr
Specialpris Tilbud:Ex moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr
* Obligatoriske felter
Properties:
Sortering:

Dette er en sko i vores Funktionærsko kategori. Det vil sige det er PROF-sko til alle os der ikke har krav på sikkerhed eller andre egenskaber for at udføre vores arbejde, men vi har stadigvæk krav på noget ordentligt fodtøj der giver os en bedre og mere komfortabel hverdag, hvad enten vi sidder på kontor, i bilen som konsulent eller står i en butik. Funktionærsko kategorien består af PROF-skoprodukter fra de store brands såvel som de lidt mindre kendte, men de er alle nøje udvalgt for at give os bruge en komfortabel hverdag, hvor vi både er præsentable og oplever velbehag ved vores fodtøj.

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

 MEGET MERE END BARE EN OUTDOOR SKO

 AIRTOX OU2 er en all-round high-tech sko til udendørs brug. Fremstillet i avancerede og innovative materialer og med teknologier understøttet af unikke egenskaber, som sikrer dig høj komfort dagen lang.

 Overdel udstyret med den avancerede Aqua-Cell® membran, som holder skoen helt vandtæt og åndbar på samme tid og efterlader dine fødder tørre og friske.

  • Indlægssål med Cool&Me® teknologi – Det intelligente cirkulations-system som transporterer fugt væk fra fødderne via integrerede luftkanaler, og så dine fødder forbliver tørre og lugtfri.
  • EVA mellemsål med integreret affedring, som holder komforten i top under langt de fleste udendørs aktiviteter.
  • Fast og stabiliserende ydersål i gummi, som gør skoen velegnet til gang på ujævne overfader og samtidig meget skridfast.

For at optimere effekten af de integrerede teknologier og få det meste ud af dine åndbare Airtox OU2, er det vigtigt, at du husker at bruge de helt rigtige strømper. Vælg en teknisk strømpe eller brug tynde uldstrømper. Vælg aldrig bomulds strømper, tennissokker eller lign., da de holder på fugt ogefterlader dine fødder svedige og fugtige.