-

AIRTOX FM11 sikkerhedssko

Varenummer:Fm11

Ikke på lager

Ekskl. moms: 1.970 kr Inkl. moms: 2.463 kr
 

AIRTOX FM11 sikkerhedssko

 

 

 

Produktbeskrivelse

Detaljer

Airtox FM11 sikkerhedssko

M11-stilen er en helt ny stil fra den fantastiske verden af ​​Airtox-sikkerhedssko. Det er en Super Charged allround letvægts og meget åndbar sikkerhedssko.

Denne stil tilbyder Airtox ikoniske sømværnsbeskyttelse: WHITELAYER®. Dette materiale blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt for de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der var særlig lette og fleksible. WHITELAYER® er ekstremt fleksibel og samtidig stærkere end stål. Den integrerede WHITELAYER® neglebeskyttelse i FM11 vejer kun 32 gram og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre sømværnsbeskyttelsesmaterialer i tekstil. Som en ekstra bonus er materialet meget fleksibelt, åndbart og fugtighedsregulerende.

 

FM11 tilbyder en ekstraordinær høj komfort og er meget skridsikker og varmebestandig op til 300 ° C. Den øverste er drevet af PowerBreeze® luftstrømningssystemet, som hjælper med at give effektiv åndbarhed og øget luftcirkulation i skoen. Stilen er metalfri, meget åndbar og anbefales kun til brug i områder, der ikke kræver vandmodstand. Medium pligt.

 

ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD

 

 • SUPERFUNKTIONER:
  WHITELAYER® neglebeskyttelse
  AIRTOX / MOZ PRO snørebånd i ståltråd
  PowerBreeze® luftstrømssystem
  Cool & Me® fugtregulerende indersål

 

 • Egenskaber
  TPA-Plast letvægts tåhætte
  Bred skandinavisk pasform
  EVA avanceret suspension mellemsål
  Olie-, syre- og brændstofbestandig ydersål
  Varmebestandig 300 ° C NRT gummisål
Teknisk Information